lørdag den 31. januar 2015

Træt, men lettet og lykkelig

Kan slet ikke beskrive med ord, derfor bliver dette indlæg nok også mest i billeder, hvor taknemmelig, lykkelig og lettet jeg er over det store fremmøde der har været til krea- og livstilmessen på Haughus Gods, hvor jeg har stået sammen med mine veninde Tina Guldskove, iøvrigt mega dygtig blomsterdekoratør. Tina og jeg havde været så heldige at få booket stand i selve hovedbygningen på godset, ja faktisk i selve stuen, hvilket passede så fint ind til Tinas og mine ting. Især mine gammeldags mohairbamser samt Tinas smukke kranse af roser fik indtaget både den flotte sofa og de fine lænestole der stod rundt omkring i rummet og som vi heldigvis godt måtte inddrage. 
 
Der var et overvældende stort fremmøde begge dage. På et tidspunkt var der faktisk så mange mennesker, at der ikke var flere parkeringspladser, men heldigvis var godset så stort og folk var gode til at fordele sig rundt på de forskellige stande, så det gik heldigvis smertefrit.
 
Jeg fik solgt ud af rigtig mange af mine ting både flettede tasker, hele 6 bamser til en kunde, som ville sælge dem i hendes butik over på strøget i Kbh og selvfølgelig en masse af mine tegninger, så det var bare super dejligt.
Det bliver uden tvivl ikke sidste gang jeg udstiller og når man står i godt selvskab og samtidig møder en masse dejlige bekendtskaber herigennem et par fra Instagram og blogland her kan bl.a. nævnes søde og dygtige Anita, som kom sammen med hendes tvillingesøster Anja.
Anita og jeg har før jul haft lavet en lille byttehandel, hvor hun fik to af mine tegninger og jeg fik en hæklet Kaj Bojesen abe. Anita var blevet færdig med aben her for et par dage siden og da hun alligevel ville ud på messen, så kunne jo lige så godt tage aben med. Jeg blev helt vild overrasket over så flot et hæklearbejde, den er simpelthen så sød og så smukt, at den helt sikkert fortjener et indlæg for sig selv. Tak Anita.
 
Ellers vil jeg blot lade billederne tale for sig selv og ønske jer alle en rigtig dejlig søndag aften.
 

 
5 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt, at det gik godt - det ser også ud til at have været en smuk udstilling :-)

  SvarSlet
 2. Det var sådan en flot udstilling, I havde sat op! Et virkelig smukt lokale!

  Tak for de søde ord <3 Det var så hyggeligt at møde dig, og du var lige så sød, som jeg havde forestillet mig. Jeg er rigtig glad for "pungen", som jeg købte hos dig. Den er så flot lavet og skal bruges næste gang, jeg skal til noget festivitas!

  I øvrigt er dine billeder kommet op at hænge her i weekenden. De hænger nu sammen med noget Bjørn Wiinblad og "Knæk Cancer"-plakater.

  Jeg håber, at vi ses igen <3

  SvarSlet
 3. Det var som sagt bare så hyggeligt, at I kom.
  Er glad for at høre, at du kunne bruge pungen, dem blev der også solgt en del af efter du var gået;-)
  Dejligt at billederne er kommet op, tror de hænger fint i dit hjem.
  Vil meget gerne mødes med dig igen, måske du kunne lære mig at hækle?
  Mvh helena

  SvarSlet
 4. Superstort tillykke med den store succes, det var ski godt gået... Jeg kan godt forstå folk er så vilde med dine tegninger, jeg sætter selv stor pris på de 2 jeg har købt hos dig... :0)

  SvarSlet
 5. Åhhh Heidi det varmer at læse og du skal vide, at jeg sætter stor pris på dine altid søde kommentar

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.