fredag den 17. januar 2014

Så blev jeg endelig færdig som pædagog

Jeg sidder her dagen derpå efter en vellykket bacheloreksamen og kan dermed fra dags dato påføre mig titlen som pædagog. Det er vidst stadig ikke gået helt op for mig endnu, at jeg nu rent faktisk er uddannet pædagog efter 3 ½ års studietid. Jeg vil ikke just sige, at det har været 3 ½ års let arbejde, når jeg samtidig har haft min sygdom at slåsse med, men med min viljestyrke og ikke mindst alt den støtte fra min dejlige familie og venner, så har jeg alligevel formået at fuldføre det, hvilket jeg i dag er super super glad for.
Jeg havde en helt ubeskrivelig dejlig dag i går, især fordi min bacheloreksamen gik over alt forventning. Da jeg kom ud fra eksamen stod min mor og stedfar med blomster, champagne, flag og en hel kurv fuld af gaver, jordbær og druer klar til at modtage mig og ønske mig tillykke. Derefter kørte vi ind på cafe Ziggy på Trøjborg, hvor vi fik os lidt at drikke, og hvor jeg samtidig kunne åbne gaverne i ro og mag. Jeg fik bl.a. en kahlervase, et bølgejern, mascare og streg fra Loreal og sidst men ikke mindst en rejse til Paris, hvilket jeg blev vildt overrasket over. Jeg har længe gerne ville til Paris, da jeg kun har været der en gang, da jeg var helt lille. Min mor og stedfar synes derfor, at jeg skulle belønnes med sådan en ferie her engang i foråret, når jeg nu længe har gået og haft dette store ønske.
Jeg havde slet ikke set det komme, og jeg må da ærligt indrømme, at jeg var ved at fælde en tårer af bare glæde over denne fantastiske gave.
 
Om aftenen blev jeg forsat fejret af min storebror, hans kæreste, min mor og stedfar inde på restaurant Lotus, en af mine yndlingsspisesteder, fordi de netop har en lækker stor buffet med en masse lækker salat, og hvor jeg samtidig har mulighed for at vælge lige præcis det, som jeg gerne selv vil spise. På den måde gør det det meget lettere for mig at spise ude.
 
Da dagen var omme blev jeg endnu mere overvældet af at læse alle de søde hilsner, jeg havde fået inde på Facebook, SMS og IG alene på Facebook var der over 70 lykønsker til mig, hvilket var helt vild overvældende, især efter sådan en dejlig dag.
 
Jeg tror bare, at jeg vil lade billederne tale for sig selv og ønske jer alle en dejlig weekend.
 
 

17 kommentarer:

 1. Endnu engang tillykke, søde - det er altså bare super godt gået! Og wauw, en tur til Paris! Hold da op :-) Hvem skal du afsted med?
  Knus og god weekend til dig også :-)

  SvarSlet
 2. Endnu en gang tillykke! Hvor er det sejt gået!

  SvarSlet
 3. Et KÆMPE tillykke fra mig! Hvor er det bare sejt! Og fedt med turen til Paris. Jeg var der, da jeg var 13 år - en smuk smuk by - åh, hvor ville jeg gerne tilbage, men det må vist vente et par år endnu!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 4. Kæmpe stor tillykke.. Sejt gået.. og sikke nogle skønne gaver..

  SvarSlet
 5. Anita, mange tak det er stadig en helt ubeskrivelig følelse.

  SvarSlet
 6. Tusind tak Anna. Og du kan tro, jeg glæder mig til turen. Har kun hørt godt om Paris og når jeg samtidig skal afsted her i foråret hvor alting blomstrer, så gør det jo det bare endnu mere dejligt.

  SvarSlet
 7. Tak sødeste Krokodullen. Jeg skal såmendt afsted med min mor og stedfar, så det ser jeg meget frem til.

  SvarSlet
 8. Et kæmpe tillykke, Helena! Det er SÅ sejt gået. Det kan være så ubeskrivelig hårdt at jonglere med både uddannelse og psykiske lidelser. Jeg ved, hvad jeg taler om, for jeg har selv været i psykiatrien i syv år. Nyd din fejring - for du har dæleme fortjent den!

  Skønt med en rejse oveni hatten. Håber, at du får en super god tur :)

  SvarSlet
 9. Kæmpe stort tillykke med uddannelsen :) Dejligt at alle eksamener gik godt og specielt bachelor eksamen :) Nu står jeg også her om 14 dage og skal igang med 7. Og sidste semester. Så om 6 måneder skulle jeg gerne stå lige så glad som dig på billederne :) Endnu engang tillykke!

  SvarSlet
 10. Kæmpe tillykke til dig! Det må være fedt at være kommet i mål - glæder mig til det bliver min tur.
  Det ser ud til det var en hyggelig dag.
  Endnu engang tillykke :)

  SvarSlet
 11. Et stort tillykke herfra, dejlige fotos.. :0)

  SvarSlet
 12. Stort tillykke! Det er en stor dag :-)

  SvarSlet
 13. Sejt - tillykke med titlen :D Glæder mig til jeg forhåbentlig får min proff-bachelor i ergoterapi til sommer.

  - Anne

  SvarSlet
 14. TILLYKKE!!!!!!! :) R

  SvarSlet
 15. Stort stort STORT tillykke med titlen! :)
  Hvor er det bare stærkt gået, især med alle de udfordringer du har måttet gå igennem samtidigt.

  SvarSlet
 16. Endnu engang tusind tak allesammen.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.