tirsdag den 12. februar 2013

Så blev det også min tur til at blive syg, nærmere betegnet LUNGEBETÆNDELSE

Jeg har flere steder set folk herinde skrive, at enten deres børn eller sågar dem selv ligger under med enten influenza eller noget tilsvarende. Og som den optimistiske person jeg er, så tænkte jeg, at dette da ikke ville gå hen og ramme mig, men det skulle jeg da vidst ikke have sagt for tidligt. For her i søndags startede det simpelthen ud med en tilsoppet næse, som bredte sig til migræne og videre ud i ørergangene. I går mandag tog jeg så til læge, og hun målte mine lunger og bekræftede med det samme, at det var en voldsom lungebetændelse, som jeg var blevet ramt af, øv, øv og atter øv, så nu er jeg kommet på den helt store pencilinkur.
Heldigvis kan jeg mærke, at jeg allerede nu har fået det lidt bedre, til trods for, at jeg kun har fået pillerne hele dagen i går, så det tegner da på, at jeg forhåbentlig bliver nogenlunde frisk nu her til på torsdag, hvor jeg jo har fødselsdag. Jeg bliver ikke mindre end 25 år, som tiden dog går. Det var jo meningen, at jeg skulle have været i SFOèn på arbejdet denne dag, men tror desværre ikke, at jeg tør tage chancen og tage på arbejde, tænk ni hvis jeg smitter nogle af børnene, det vil jo ikke være så godt, så er det vidst bedre, at jeg holder mig indendøre. I stedet har jeg aftalt med min mor, at vi skal på café om eftermiddagen og bare hygge. Den store fest skal nemlig holdes om søndagen, hvor jeg har inviteret hele den store familie på boller, varm kakao og kaffe, cupcakes og vandbakkelser ude ved mine forældre, som har været så søde endnu engang at ligge hus til. Vi bliver også næsten 30 mennesker ialt bestående af alle mine søskende + deres kærester, onkel og tante, min stedfars børn samt 4 børnebørn, og min kusine + hendes mand og børn, så det skal nok blive en rigtig hyggelig dag, og forhåbentlig er jeg blevet helt fit for fight til denne dag, så er det godt, at der trods alt er hele 5 dage at løbe på endnu, så jeg kan blive ordentlig rask:-)

 
Til trods for sygdom, så har jeg alligevel kunne sidde lidt i sengen og tegne denne lille Hafallaffel-elefant, som jeg tænker skal hænge ved siden af min Peter Plys-tegning. Tror det vil blive rigtig sødt, og hvis ikke de skal hænge i min stue, så tænker jeg evt. inde på et børneværelse. Så er det bare en skam, at jeg ikke har nogle børn endnu, men så er det da rart, at man efterhånden kender en del, som har eller skal til at have børn, så har jeg jo en oplagt gaveide.
 
Tænkte på, om der er stemning for en ny give away i anledningen af min fødselsdag, når nu den anden give away er ved at overstået?
 
Håber I ellers får en dejlig dag, til trods for sygdom og snottet næse.

22 kommentarer:

 1. Rigtig god bedring, Helena.
  Og igen - jeg er vild med dine tegninger :) Måske jeg selv skal prøve?? Kan du ikke give lidt tips til hvordan du kommer i gang med en tegning og hvilke tuscher og sådan? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Pia, håber sandelig ik at jeg skal ligge under flere dage i træk, for det er godt nok træks at være syg. Med hensyn til tegningerne, så starter jeg sådan set bare med at tegne omridset af et motiv, eks. en elefant, ugle, blomst. Derefter tegner jeg op med en tynd blyant de givende mønstre, som det lige falder mig ind, for til sidst at fylde mønstrene ud med en tykkere blyant samt ligge skygger og fylde de rum ud jeg synes skal være sorte. Her anvender jeg desuden en lille tynd sort tusch. Håber det gav mening. ;-) og ellers skriv endelig igen ;-)

   Slet
 2. Rigtig god bedring Helena. Og hvor er du bare dygtig til at tegne.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Christina, håber snart jeg er ovenpå igen, selvom det er en ordentlig tur jeg tager i øjeblikket. Øv bøv.

   Slet
 3. Tak Helena.. Det må jeg altså prøve en dag :)

  SvarSlet
 4. Sikke noget øv - rigtig god bedring! Jeg har selv fået tegnet lidt i dag, på et portræt. Det er så rart at tegne :-)
  Nu, du siger, at den måske skal hænge ved siden af de andre tegninger.. Så kunne jeg faktisk godt tænke mig at se et billede af, hvordan dine tegninger hænger arrangeret hjemme hos dig selv? Hvis du har lyst til at vise det selvfølgelig. Jeg blev bare nysgerrig :-)

  KNUS<3

  SvarSlet
 5. Øv-Øv ret træls med sygdom, håber du er rask til din fødselsdag :o)
  Knus Isa

  SvarSlet
 6. Åh din stakkel, rigtig god bedring. Dejligt at du har lidt overskud til at lave lidt kreativt. Den er bare super sød.

  SvarSlet
 7. OMG, du tager da bare den helt store omgang i ét hug. :( Har også læst om flere med lungebetændelse - du er nummer fire, oder so, jeg kender til. Halleluja for penicillinen! Jeg håber, du bliver rask til din fødselsdag. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange Tak, ja det håber jeg også det er squ ikke rart. ;-(

   Slet
 8. Flot tegning :-)
  Bare det var mig der kunne tegne.
  Rigtig god bedring.

  Jeg har din flotte blog på min blogliste. Det har jeg haft et stykke tid og jeg håber du også vil gøre det sammen for mig :-)

  Ha' en dejlig dag.

  Kh Birgitte

  SvarSlet
 9. Kære Birgitte. Mange tak for din søde omsorg og din ros til min tegning, det varmer meget, især nu her når jeg er syg. Du kan såmendt tro, at jeg skam allerede har din fine blog på min blogliste. Kærligst Helena

  SvarSlet
 10. Øv for den, men rigtig god bedring til dig! :-) Hele min familie er også ramt, og frygter at jeg er den næste. Med udendørs nattearbejde, føler jeg at jeg er lidt udsat! :-( Må bare ha' godt med the og lune boller, for at holde det væk! ;-)

  Jeg har en konkurrence kørende på min blog i samarbejde med footway, om et gavekort på 500 kr. til deres webshop! Kig forbi, hvis du har lyst :-) http://www.rikkesunds.dk/2013/02/konkurrence-footway.html

  Knus Rikke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen Rikke. Jeg har allerede tilmeldt dig din give Away, så nu håber jeg bare, at jeg har heldet med mig ;-)

   Slet
 11. Den er skøn, din elefant :)

  Rigtig, rigtig god bedring, håber du bli'r rask, så du kan få en rigtig fin fødselsdag :)

  Her ligger vi voksne også underdrejet, hoste og influenza, ikke lige det vi havde tænkt, at vinterferien sku' gå med.

  Ha' en dejlig fødselsdag :)

  Kh. Pia

  SvarSlet
 12. Rigtig god bedring... Jeg er da fuldstændig skudt i den hafferlaf... Jeg har noget med hafferlaffer, fuldstændig lige som Hr. Plys himself.. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Heidi. Ja elsker også bare Peter plys og alle de andre, derfor jeg lige fik lyst til at tegne min udgave af dem. Jeg sælger dem jo, hvis du er interesseret i et print ;-)

   Slet
 13. Så er jeg da lige nød til at høre hvad prisen er, og hvad str. på billedet er ? Det ville jeg helt sikkert være meget interesset i...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi. Prisen er 125,- og de er alle tegnet på A4 str;-)

   Slet
 14. Alletiders... Jeg kikker lige de billeder igennem du har her på bloggen, hvad jeg synes det skal være... Men lige nu er det nok den lille hafferlaf der trækker mest... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare helt fint, du vender bare tilbage ;-)

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.