fredag den 15. februar 2013

Min 25 års fødselsdag del 1

Til trods for at jeg stadig er på pencilin og snotter konstant, så havde jeg en rigtig dejlig dag i går på min 25 års fødselsdag. Jeg er stadig meget kvæstet bl.a. på grund af pencilinen, så jeg havde derfor aftalt med min kære familie, at vi ikke skulle det helt store på selve dagen, da hele familien, tror vi bliver omkring 26 personer, kommer på søndag til boller, varm kakao, lagkage, cupcakes, ost- og frugtbord mm. Så der holder jeg det helt store tam tam med dem alle, hvilket jeg glæder mig meget til, håber bare jeg er kommet lidt mere på højkant.

Men selve dagen i går startede stille og roligt. Min mor kom ind til mig med en masse skønne gaver, som jeg åbnede. Jeg vil ikke vise jer billeder af alle de fine gaver endnu, da jeg tror, jeg vil lave et samlet indlæg med alle gaverne efter søndag, når jeg har fået dem alle. Men jeg blev i hvertfald også begavet i går bl.a. fik jeg:

 • To fede stole til mit spisebord
 • Lækker sort kjole/tunika
 • Fedt sort bælte med nitter på
 • Lækre sorte støvler
 • Blomster og ikke mindst den fedeste DKNY-taske

Så det var jo bare lige hvad jeg havde ønsket mig og mere til, rigitg dejligt. Da jeg havde åbnet alle gaverne tog vi et smut på cafè og efterfølgende kiggede lidt i butikker. Jeg kom selvfølgelig til at gå i Søstrene Grene og Tiger, ups ups, og jeg kom selvfølgelig til at købe lidt med hjem, de har jo bare så mange lækre ting derinde.
Bagefter tog vi atter hjem til mig. Min mor spurgte om jeg ville med ud og spise eller i biografen, men jeg var ærlig talt lidt for træt, desværre endnu engang på grund af det f........ sygdomshalløj. Til gengæld har jeg begge dele til gode, så det er jo altid dejligt.


 
Den bedste kaffe får man altså på cafè Emwerys.
 
 De sødeste kort fra min mor, stedfar og mormor.


Lidt af alle de herligheder jeg fik købt i Søstrene Grene og Tiger. Bl.a. dekorationspapir, fingerringe, resin blomster, kuglepinde og sidst men ikke mindst de sødeste små opbevaringsskåle, som jeg helt sikkert skal have dekoreret. Har faktisk allerede en plan med dem, men det får i mere at vide om senere.


 
Ja, denne pencilinkur har jeg så været på de sidste 4 dage inkl. flere litervis af kamillete. Nu er der kun 2½ dag tilbage til jeg er over det, og I kan godt tro, at jeg GLÆDER mig.

Håber I alle får en dejlig weekend og ikke mindst får nyt den i selvskab med dem i holder af.

15 kommentarer:

 1. Stort tillykke med dagen, tror du har en familie der er god til at fejre.. :0)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke, og rigtig god bedring!! Og uuuh, er fristet til en SG-tur ;-)
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Trine, og ja det kan jeg godt forstå ;/)

   Slet
 3. Det lyder som om, du havde en dejlig fødseldag trods alt - det er jeg glad for at høre :-) Og fortsat - rigtig god bedring, søde <3

  Og selvfølgelig god weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak smukke og også god weekend til dig ;-)

   Slet
 4. Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 5. Tillykke med fødselsdagen og god bedring!

  Nu har jeg lige klikket mig lidt rundt på din blog og hvor er du bare kreativ! Jeg glæder mig vildt til at følge med, for jeg gad godt lige at blive lidt bedre til at bruge mine kreative evner (som jeg bilder mig selv ind at jeg har).

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Malene og ja lidt kreativ er det blevet til i årernes løb ;-)

   Slet
 6. Tillykke :-) Jeg har en lækker konkurrence kørende på min blog hvor du har muligheden for at vinde 2 Stine A smykker til en værdi på 700 kr. Kig gerne forbi og deltag hvis det lyster! :-) http://www.stine-ebbesendahl.dk/2013/02/konkurrence-stine-a.html

  Knus

  SvarSlet
 7. Tillykke med fødselsdagen. Fik du slet ikke kanel? Eller kommer det imorgen? Håber du er friskere igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Ellen. Nej indtil videre er jeg sluppet for kanel, men man kan jo aldrig vide om jeg får noget i dag søndag fra den øvrige familie;-)

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.