søndag den 16. november 2014

Michael Kvium en inspirende udstilling

Jeg har længe gerne ville se Michael Kviums udstilling FOOLS på Aros og på sådan en gråvejrs dag, som det har været i dag, så var det jo en oplagt mulighed for at tage derind. Jeg må ærligt indrømme, at det godt nok aldrig bliver sådan noget kunst, jeg vil have indenfor mine fire vægge, da jeg synes at mange af billederne er meget uhyggelige. Samtidig så synes jeg dog, at hans værker er utrolig inspirerende og flot malet med de mange fine finurlige detaljer, som man uden tvivl kan se, at han har lagt mange timer bag.
Selve udstillingen består af omkring 200 enkeltstående malerier i formatet 30 x 30 cm af ansigter fra Kviums genkendelige karaktergalleri.
 
Jeg har selvfølgelig ikke taget billeder af alle værkerne, men i får da lige en lille forsmag på nogle af dem her.
 
Hvad synes du om Kviums kunst, er det din stil?
2 kommentarer:

  1. Jeg holder meget af Kvium, men vil nok ikke have ham på min væg - med mindre det var et ægte maleri fra hans hånd;-) Synes han siger meget om det at være menneske, men det er ikke altid så rart at se på.

    Kh
    Anna

    SvarSlet
  2. Ja, kan kun være dig fuldt ud enig Anna. Jeg er nu heller ikke så vild med at skulle have hans værker hængende, da jeg synes de er lidt uhyggelige, men hans malerstil er jeg nu dybt fascineret af. Det kan jeg vidst ikke komme uden om.

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.