fredag den 14. december 2012

Så blev jule- og nytårstasken færdig :-)

Måske er der nogen af jer der allerede har set denne guldtaske, som jeg viste frem på Instagram for få dage siden. Men selvfølgelig kunne jeg da ikke lade være med også, at vise den frem herinde.
Den har taget mig mange timer ligesom guldtasken, men jeg elsker jo bare det, at sidde med fletteriget om aftenen samtidig med, at TVèt kører i baggrunden eller julemusikken skråler for fulde udblæsninger. Jeg hedder forøvrigt helenasolskin, hvis du har lyst til at følge mig på Instagram.

 

Tasken måler 24 x 25 cm og har en bred bund på 24 x 10 cm. Der ud over har jeg syet en hank i sort stof, som yderligere er blevet dekoreret med guld og satinbånd.
Tasken er flettet af sort- og guldpapir samt noget mørkeblåt med små guldkroner på, som jeg for en del måneder siden faldt for i Kvickly.

I morgen skal jeg til endnu en julefrokost sammen med en flok herlige tøser fra min gamle folkeskole, så mon ik den skal indvies, det er da en oplagt mulighed.

Har du lyst til at se de andre flettede tasker, som jeg har lavet så kan du se dem lige her

Husk også, at det er ved at være sidste udkald,  hvis du vil være med i min julegiveaway om et gavekort på 400,- til Luxmode.

Jeg ønsker jer alle en rigtig god weekend.
 

18 kommentarer:

 1. Hvor er den altså bare fin.
  Du er godt nok et bette jern med dine hænder...siger hun af beundring, det gamle Mosefund.
  Hav en dejlig dag

  SvarSlet
 2. Hmmm.
  Havde skrevet en kommentar, men den løb nissen vist med.

  Hvor er den altså fin.
  Det kan du bare, det der...sammen med alt det andet du får fra hånden.
  Fantastisk så produktiv du er

  SvarSlet
 3. Fin taske, meget elegant :o)

  SvarSlet
 4. Tusind tak, ja lidt med hænderne er det da blevet til, også god weekend til dig;-)

  SvarSlet
 5. Hej Helena, jeg mangler vist et like af min facebookside + Designpladsens facebookside for at du kan få et lod i min give away. Skynd dig - jeg trækker en vinder i morgen! Kh Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Det troede jeg havde gjort, men skynder mig at gøre det i morgen, håber jeg kan være med.

   Slet
  2. Så er det gjort mener jeg ;-)

   Slet
 6. Den er rigtig fin! Jeg fletter selv mange tasker, punge, penalhuse og store kurve :-) Jeg tænker dog på, hvordan du sætter hankene fast? Hvad bruger du dertil? Jeg har selv syet dem fast, men synes, det ser noget lettere ud med de nitter, eller hvad det nu er, du bruger?

  Knus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg køber nogle små nitter og laver et huld igennem tasken, derefter bruger jeg D-ringe som bliver sat igennem det stykke læder, somdu kan se, for til sidst at lave en strop som jeg selv syer.

   Slet
 7. Ja, super flot taske.. Ligesom krokodullen vil jeg gerne vide mere om hanke påsætningen.. Kunne du evt. Lave en DIY en dag?

  SvarSlet
 8. Tak, di kam evt. Se svaret under krokodillen, men ellers kan jeg lave en DIY næste gang, jeg skal lave en taske med hank.

  SvarSlet
 9. Hvor er det en flot taske du har lavet. Fik du så luftet den ? Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 10. Hej Helle. Det kan du helt bestemt tro at jeg gjorde, og jeg havde en super dejlig aften/nat;-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.