tirsdag den 7. januar 2014

Grafiske hundetegninger med inspiration fra min barndomshund

Jeg har slet ikke fået vist jer mine seneste grafiske hundetegninger, som også har været et af mine til og fra projekter hen over december måned. Jeg blev faktisk inspireret til at tegne den første hund, da jeg sad og kiggede i gamle fotos fra mine ungdomsår. Så var det jeg faldt over billedet af min gamle barndomshund og tænkte derfor, at det kunne være sjovt at tegne den i grafisk udgave, og som I kan se, så kom der lige yderligere to til.
 
Som I nok kan se på billedet, så var min barndomshund af racen cockerspaniel, en virkelig dejlig hund, som betød alt for mig. Vi kaldte ham Skot og han var bare sådan en dejlig hund, som elskede at gå lange ture, få godbidder, sove oppe hos mig i min seng og tro det eller lad være, men han var også  helt vild med at køre i bil. Dette gjorde det bl.a. utrolig let for os som familie at have ham med overalt. Bl.a. husker jeg, at vi havde ham med 14. dage i Italien. En utrolig dejlig ferie både for os, men helt sikkert også for Skot. Jeg tror helt sikkert, at han nød godt af at være med os frem for at skulle være på et pasningsted med fremmede hunde. Desværre måtte vi aflevere ham tilbage til dem, vi købte ham af, fordi min mor og eksstedfar blev skilt og vi måtte derfor ikke have ham med op i den nye lejlighed, som min mor, bror og jeg flyttede op i. Det var jeg utrolig ked af, men samtidig så vidste jeg også, at Skot ville få det bedre af at bo på en stor gård, hvor han ville kunne få rig mulighed for at føjde og lege ligeså tosset, som han lystede frem for at skulle være spærret inde i en lejlighed.
Skot har uden tvivl været en fantastisk hund, som har bidraget til nogle dejlige barndomsår for mig.
 
 
 

Her ses Skot efter at han lige har fået sig et lille bad. Undskyld billedkvaliteten, det er trods alt ca. 13 år siden, at dette billede blev taget.3 kommentarer:

 1. Årh, han lyder som en dejlig hun, Skot. Og flotte tegninger :-)

  SvarSlet
 2. Super gode tegninger og hundesnak får nok de fleste af os til at tænke kærlige tanker om en hund vi engang har kendt.
  Eva

  SvarSlet
 3. Hold op nogle flotte tegninger! Virkelig skønne hunde ;) kh Pia

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.