mandag den 6. januar 2014

Bachelorprojekt klar til aflevering

Som mange af jer sikkert allerede har fuldt lidt med i både på IG og her på bloggen, så har jeg de sidste 8 uger siddet med min bachelorprojekt, den afsluttende store eksamen inden jeg forhåbentlig kan kalde mig PÆDAGOG.
 
I og med at jeg har skrevet den alene, hvilket jeg uden tvivl har været rigtig glad for, så har jeg nu også kunne mærke, at nogle dage har været mindre motiverende.  Jeg skal da ikke være bleg for at erkende, at jeg nogle dage hellere har taget symaskinen eller tegnegrejet frem i stedet for opgaven, men til trods for mine overspringshandlinger i ny og næ, så er jeg nu alligevel blevet meget godt tilfreds. Nu er jeg så bare spændt på, hvordan det kommer til at gå i den mundtlige del, jeg kan vel kun gøre mit bedste.
 
Det gode ved netop bachelorprojektet er, at jeg jo helt selv har kunne bestemme, hvad jeg ville skrive om, og det har derfor givet mig mulighed for at kunne læse og skrive om netop et emne, som jeg synes er interessant. Valget blev, som nogle måske kan tyde på forsiden. Det pædagogiske arbejde med børn med ADHD i SFO regi, heriunder hvordan vi som pædagoger kan være med til at inkludere dem i samfundet med vægt på kommunikationsdelen og en anerkendende tilgang.
Jeg har bl.a. haft fat i Bent Madsen, Axel Honneth, Berit Bae, Athnony Giddens, Bo Hejlskov Elverdal, Jette Bohr, som for øvrigt er en utrolig dygtig forsker indenfor børn og unge med ADHD. Hun har bl.a. skrevet bogen "Problemløsende inklusion" hvis nogen skulle være interesseret i at læse mere om emnet.
 
Nu venter en tid med en masse jobsøgning og goddag til dagpenge, håber dog på, at jeg ikke skal gå ledig længe, selvom jobbene jo ikke ligefrem hænger på træerne. 
 

4 kommentarer:

 1. Eej, jeg bliver helt glad på dine vegne over, at du er færdig med den bachelor nu! Fedt :-)

  SvarSlet
 2. Tusind tak søde, det er virkelig også en dejlig følelse.
  Endnu et skridt frem mod målet.

  SvarSlet
 3. Hej Helena.
  Da jeg selv skal til at tage en pædagoguddannelse ville jeg bare høre hvor du har tager din henne. Jeg vil nemmelig helst ikke helt til københavn for at studere.
  Ønsker dig alt mulig held og lykke i fremtiden :)

  Mette

  SvarSlet
 4. Hej Mette. Jeg tager den her i Århus på jydsk pædagog seminarium, kan varmt anbefales.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.