lørdag den 4. maj 2013

Tigertasken blev endelig færdig

Så blev jeg endelig færdig med denne tigertaske, og jeg kan godt love jer for, at den har taget mig lang tid at lave, næsten et ½ år vil jeg tro. Selve monteringsarbejdet/syningen af tasken tog såmendt ikke så lang tid, men som I måske nok kan se, så er selve tigeren broderet med ene små korsting, så I kan måske nok godt forstå, hvorfor den har taget mig så lang tid.

Jeg kan egentlig godt lide disse projekter, som ikke lige bliver færdige på en dag. Det at sidde og nørkle om aftenen, når dagens arbejde er hent eks. med broderi samtidig med at TVèt kører i baggrunden, det nyder jeg bare til den helt store glæde. Jeg synes især, det er spændende at se, hvordan arbejdet med de små korsting ligeså stille bliver til et motiv, og jeg bliver helt fascineret af at se, hvordan det færdige resultat næsten ligner et helt billede i sig selv. 
 
Selve tasken er syet i kraftigt sort møbelstof, så den kan holde til lidt af hvert. Indeni er der syet 2 små lommer i foret, så man kan have sine små løse genstande liggende, hvilket jeg ved er enhver kvindes store behov. Hanken er lavet af et sort gjordbånd, hvor jeg har påsyet et fint dekorationsbånd. Jeg har yderemere valgt, at sætte en taskespænde på hanken, så man kan justere længden efter eget ønske. Tasken lukkes med velcrobånd, da jeg endnu ikke lige ville kaste mig ud i projekt lynlås. Jeg burde jo egentlig kaste mig ud i dette efter alle de år, jeg har syet, men det må blive næste gang der skal kreeres en taske.
 
Har du lyst til at se, hvad jeg ellers har fået broderet i årernes løb, så klik lige her
 
Ud over at færdigsyge denne taske, har min weekend budt på rengøring, gåtur i det dejlige vejr, læse om Howard Gardners 7 intelligenser i forbindelse med mit studie og sidst men ikke mindst endnu flere kreaprojekter, som bliver vist inden længe.
 
Håber også, at I har haft en dejlig weekend og ikke mindst fået nyt det dejlige solskinsvejr.

12 kommentarer:

 1. Den er virkelig flot. Sikke et arbejde..

  SvarSlet
 2. Wauw, hold da op et arbejde! Det er virkelig flot! :-)

  Jeg har også været ude og gå en tur i det gode vejr i dag.

  SvarSlet
 3. Tålmodighed... Hold da op et projekt ;) fedt du er blevet færdig. Jeg har stadig en suttesnor med 5 elefanter liggende i skuffen ( også korssting)... Mon jeg nogen sinde får taget mig sammen...

  SvarSlet
 4. Ja, tålmodighed har heldigvis aldrig været mit store problem i hvertfald ik når det gælder den kreative front. Mange tak for jeres søde kommentarer, det varmer altid med en lille hilsen. Fortsat rigtig god aften allesammen.

  SvarSlet
 5. Hold da op sikken et flot stykke arbejde du har lavet, super flot.

  Mona

  SvarSlet
 6. Wauw en flot taske og fin måde at bruge dit broderi på - jeg elsker også at brodere, det er så afslappende og hyggeligt, synes jeg :)

  SvarSlet
 7. Hvor er du bare god Helena - det er da et stort stykke arbejde og det er blevet rigtig godt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 8. Mange tak Christina. Ja det var et lidt stort arbejde, men er som sagt blevet heldig tilfreds.

  SvarSlet
 9. Wauw sikke et imponerende stykke arbejde, den er godt nok flot.

  SvarSlet
 10. Hold da op et imponerende stykke arbejde! Finder du billederne på nettet og så pixellerer dem? eller hvordan finder du billederne?

  SvarSlet
 11. Hvor er det mærkeligt, jeg plejer at have mange flere billeder af de broderier som jeg har lavet, men de er mærkelig nok forsvundet. Øv øv må se om jeg kan ligge dem ind igen en dag, hvor er det bare ærgerligt.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.