onsdag den 8. maj 2013

Oversigt over mine øreringe

Her den anden dag, fik jeg lige lavet en oversigt over nogle af de øreringe, som jeg efterhånden har fået lavet mig op igennem årernes løb. Som nogle af jer måske allerede har fundet ud af, så kan jeg jo godt lide, at dele tingene op i farver, og derfor fik jeg lige lavet denne lille billedcollage af mine øreringe.
Hvad synes I, er det ikke en fin sammensætning af øreringe? Derudover kunne jeg godt tænke mig at høre, hvilke farve/farver i bedst kan lide at iføre jer, når det drejer sig om valg af farve/farver til smykker?
Personligt kan jeg godt lide, at ens smykker passer til ens tøjvalg, hvilket jeg jo har rig mulighed for at kunne udføre, da jeg jo efterhånden har et stort udvalg af smykker samt acessories.
I kan bl.a. se alle de andre øreringe, som jeg har lavet lige her

 
 
Ellers ser jeg frem til en dejlig tiltrængt fridag i morgen, som jeg regner med skal tilbringes sammen med min veninde på det årlige kræmmermarked på Tangkrogen her i Århus. Jeg skal dog arbejde igen fredag, så helt weekend kan jeg desværre ikke sige endnu. Til gengæld tror jeg, at det bliver en stille og rolig fredag i Sfoèn, for vi har nemlig ikke ret mange børn tilmeldt, så mon ik`vi bare skal hygge med de få der nu er, måske med bagning af en lækker kage, kreaaktiviteter og spil.
 
Fredag aften skal jeg til koncert med selveste Mads Langer ude i Tivoli Friheden. Vi er nemlig en flok tøser, som skal fejre vores fælles venindes fødselsdag, som vi netop har valgt at holde derude, fordi han netop skal give koncert denne aften. Vi er nemlig alle ret vilde med Mads Langers musik, så derfor tænkte vi, at det jo var en oplagt mulighed for, at fejre hendes fødselsdag derude. Jeg ser i hvertfald meget frem til koncerten, da jeg nemlig aldrig har hørt ham live.
 
Lørdag står den på arbejds/havedag i min opgang, så satser skam gevaldig på, at vejret bliver godt.
 
Hvad skal I bruge jeres lille miniferie på?

3 kommentarer:

 1. Hej. Kunstfabrikken vil gerne invitere dig med i vires fællesskab. Vi afholder stort krea marked i odense med 25000 besøgende.
  Hvis du vil have INFO kan du smide en mail på shop@pernillealbers.dk
  Billige stande

  SvarSlet
 2. Haha, jeg laver også farvematch. :) Jeg kan slet ikke fungere, hvis ikke tøj/makeup/sko/smykker/undertøj matcher.

  - Line

  SvarSlet
 3. Wauw, der er godt nok mange flotte øreringe! Jeg skifter også alt efter, hvilket tøj, jeg har på :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.