lørdag den 11. maj 2013

Glasfade og vaser - det lilla tema

For en del år siden var jeg på et glaskursus, hvor jeg fik lært at skære i glas samt udforme og kreere en masse ting i glas heriblandt rigtig mange fade. Måske har nogle af jer set nogle billeder af de glasfade, som jeg fik lavet dengang, men jeg tillader mig nu alligevel at vise jer dem igen sammen med nogle mosaikvaser, fyrfadslys og bordskånere, som jeg også har lavet, dog ikke på kursuset.
Moaikvaserne, fyrfadslysene og bordskånerne har jeg lavet af små glasstykker som efterfølgende har fået påsat små stykker papir i lilla farver, og sidst men ikke mindst er det blevet fuet ud med fugemasse, som kan købes i alle byggemarkeder. Det er egentlig slet ikke så svært, at gå igang med, det kræver blot lidt tålmodighed med at få påsat alle de små firkanter, som skal på glasstykkerne. Jeg har altid været meget fasineret af mosaik og det er efterhånden også blevet til en del borde se blot her
 
Håber I ellers nyder weekenden., for det gør jeg efter en fantastisk Mads Langer koncert i går. Jer der følger mig på Intagram- helenasolskin, har jo nok set lidt billeder fra gårsdagens hendelser, siger ikke mere, blev vidst lidt fuld, hehe :-)

2 kommentarer:

  1. Glaskunst - det er så lige det sted, hvor min kreative tålmodighed ikke lige rækker :-) Men flot, det er det :-)

    Og dejligt, at du havde en god aften. Fortsat god weekend :-)

    SvarSlet
  2. Mange tak søde og også god weekend til dig.

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.