søndag den 12. maj 2013

Hvad er bedre end at hygge med sin mor i anledning af mors dag.

Lige et kort lille indlæg her fra mig på denne dejlige søndag, som jeg har tilbragt sammen med min elskede mor i anledningen af mors dag. Vi tog derfor et lille smut ind i Bruuns Galleri, hvor vi bl.a. var på café og vi kunne selvfølgelig heller ikke modstå fristelserne for lige at kigge lidt i forretninger, da de havde åbent på denne fredfyldte søndag. Det var selvfølgelig ikke meningen, at jeg skulle have købt noget, men disse lækre ballerinaer kunne jeg simpelthen ikke stå for, så dem måtte jeg simpelthen have med hjem. De passer samtidig også rigtig fint til min beige jakke her til sommer, men som min mor også siger, så skal kvinder have mange sko og tasker. Hehe ja der er måske noget om snakken.
 

 
I skal heller ikke lige snydes for et par billeder fra en hyggelig aften, jeg havde med mine veninder forleden dag.
  
Her ses jeg sammen med min allerbedste veninde.Vi har kendt hinanden lige siden fødslen, og hun er en veninde, som betyder et og alt for mig. Uden hendes støtte og omsorg, så tror jeg ikke,jeg var nået så langt, som jeg er i dag.
 

8 kommentarer:

 1. dejligt med en mor datter dag, desværre bor min mor langt væk fra mig så vi har ikke været sammen idag, men jeg er jo selv mor så er blevet fejret af mine kære :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan sommetider være problematisk med afstanden, men godt du selv blev fejret Lidt af dine børn ;-(

   Slet
 2. Årh de sko der! jeg elsker, elsker, elsker dem virklig! de er SÅ flotte! :D er glad for at vi også har dem i viborg :)
  og sikke nogle dejlige billeder!
  du er simpelthen så flot og smuk søde! <3
  Og kan det passe, du er blivet favet? hår faven klær dig rigtigt godt! :)

  knus :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde. Det er ca. 3 uger siden at jeg er blevet farvet;-) ja de sko er jeg også vild glad for.

   Slet
 3. Hvor er de fede, de sko! Og dejligt med en dejlig mor :-) Jeg bor selv ret langt fra min, men sendte hende en hjemmelavet video - med inspiration fra en fra gruppen, du ved :-) Og det er godt billede af dig, søde :-)

  SvarSlet
 4. Ej det var da en helt vild god ide med den video, så den godt fra gruppen, og synes bare det var så sødt. Gad godt se din video, men kan selvfølgelig godt forstå, hvis det bliver for personligt.

  SvarSlet
 5. Tak, søde :-) Altså, min video er ikke så god.. Det skulle gå ret hurtigt med at lave den, så det er bare forskellige billeder af min mor og mine søskende til sangen "Two worlds" fra Tarzan, som hun er ret vild med :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.