onsdag den 4. november 2015

Nu også at finde i butik Danmark og Norden

Jeg er så taknemmelig for, at jeg for godt og vel otte måneder siden, da jeg havde stand på Upcomers designermarked i Vejle, blev spottet af Annette Nørskov, som netop havde i tankerne at ville opstarte hendes egen interiør og design butik i hjertet af Vejle. 
Jeg har altid synes, at Vejle er en smuk og dejlig by og som barn, kom jeg en del til Vejle, da min far var inderhaver af  restaurant Vedelsborg Spisehus, som også ligger i midtpunktet af Vejle. Jeg var derfor ikke et sekund i tvivl om, at sige ja til Annette om, at hun kunne få mine illustrationer i kommision i hendes kommende butik. På daværende tidspunkt vidste Annette ikke helt hvornår, butikken præcis ville åbne, det eneste hun dog på stående fod kunne fortælle mig var, at den ville åbne engang i efteråret. 

Her forrige fredag d. 23. oktober havde butikken så første åbningsdag. Jeg kunne desværre ikke selv være til åbnings-receptionen på grund af arbejde, men ud fra hvad jeg har hørt, var det en rigtig fin dag med mange besøgende. Annette var så sød at sende mig lidt billeder af mine illustrationer fra butikken og dem synes jeg lige, at jeg ville dele med jer her på denne onsdag, hvor jeg egentlig burde sidde og lave momsregnskab. OVERSPRINGSHANDLING, kender i det?


Jeg vil varmt anbefale dig, hvis du er på de kanter, at smutte ind forbi butikken, som Vejle Amts Folkeblad også skriver:
Her på hjørnet af Fiskergade og Foldegade har Annette Nørskov Andersen lejet 130 kvadratmeter med butik og baglokale, hvor hun vil præsentere vejlenserne for en interiør-butik, der sælger godt håndværk og høj kvalitet, og hvor hver eneste lille som stor ting er designet og produceret i Danmark og Norden.
Annette Nørskov Andersen har håndplukket et sortiment af lamper, møbler, illustrationer, akvareller, porcelæn, keramik, smykker, læder, ting til børn, glas m.m. hos unge nye designere og arkitektstuderende samt kreative kræfter med sans for at skabe originalt med kvalitet.
Har du lyst til at læse hele artiklen, så kan du læse den her.

1 kommentar:

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.