søndag den 1. november 2015

Endnu en bestillingsopgave til den hesteglade

For nogle uger siden fik jeg endnu en bestillingsopgave fra en kunde, som efterspurgte mig, om jeg kunne tegne en My little pony til hendes datters børneværelse. De var nemlig i fær med at indrette datterens værelse og eftersom hun er helt pjattet med netop My little pony, var hendes ønske derfor et billede af den. Jeg kan tydeligt huske, da jeg som barn selv elskede at lege med disse skønne heste og derfor gik der heller ikke mange sekunder før, jeg havde sagt ja til opgaven. For nogle dage siden fik jeg så lagt sidste hånd på værket og resultatet blev heldigvis modtaget med jubel og smil, så det var dejligt. 

Jeg har tidligere tegnet en del heste og enhjørninger og når jeg ser på dem, får det mig sådan til at tænke tilbage på, da jeg som barn gik til ridning over på den lokale rideskole. Det var et hit lige indtil, at jeg skulle op på de store heste, så turde jeg ikke mere.

Har du også gået til ridning som barn?

Husk du som altid kan købe mine illustrationer trykt på kvalitetspapir.
A4 str, 150,-
A3 str. 235

Send mig en mail på helena.engelbrecht@yahoo.dk eller kontankt mig på IG @helenasolskin eller Facebook Helenas kreative verden.


2 kommentarer:

 1. Åh hvor er my Little pony sød! Den ville Carla også elske. Jeg gik også til ridning, men synes altså også at de dér heste var lidt for store....sådan har jeg det stadig, så jeg håber virkelig ikke, at Carla bliver pjattet med heste.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Nååå hvor sødt, jeg kan da godt sende en med posten til dig Christina, du siger bare til.
  Ja, lad os håbe hun ikke bliver en hestevogne, i hvertfald for moderens skyld;-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.