lørdag den 7. november 2015

Habitjakke med paspolerede lommer syet af vintagestof fra reste-sy-kassen

Kender i det med at have alt for meget stof, som man rent faktisk slet ikke vidste, at man havde? Sådan havde jeg det med dette fine stykke vintageprægede stof, som jeg har haft liggende alt alt for længe. Jeg tror lidt det skyldes, at jeg ikke rigtig har vidst, hvad jeg har ville sy af det, måske fordi det i sin kvalitet er lidt kraftigt og det er derfor ikke hvad som helst, man lige kan sy af det.

For et par uger siden fik jeg så den tanke, at det ville klæde sig godt, hvis jeg syede en habitjakke ud af stoffet, da den kraftige kvalitet netop ville egne sig godt til en jakke. 
Jeg fandt derfor mine mapper med mønstre frem og fandt hurtigt frem til, at det skulle være denne habitjakke med foer og paspolerede lommer fra Stof og Stil, som jeg ville sy.

Jeg har før opsyet netop denne model i andre stoffer, se blot her, men når jeg kommer til punktet, hvor jeg skal sy de paspolerede lommer gælder det altså om, at holde tungen lige i munden. Det kræver nemlig sin præstisation at få lommerne til at se pænt ud, men jeg synes heldigvis, at det lykkedes meget godt.

Jeg har desuden foret jakken med cremehvid foer samt lavet slids på bagsiden af jakken, hvilket giver den en ekstra fin detalje. 

Nu er jakken klar til at blive indviet på min rejse til Lisabon, som venter lige forude.


2 kommentarer:

  1. Sikke en flot jakke, du bliver da totalt "lækkermås" på turen til Lisabon med ny taske og ny jakke..... Måske bør du "svinge forbi" en cat-walk i Paris på vejen..... God tur.......

    SvarSlet
  2. Hvor er den flot Helena, sikken et arbejde. Må vi ikke se den på??
    kh Libbie

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.