tirsdag den 13. oktober 2015

Tunika-kjole der bare sidder som den skal

Kender i det med, at man bare har et favorit-mønster som man ofte vender tilbage til, selvom man egentlig burde prøve at udfordre sig selv med et nyt mønster?

Sådan havde jeg det her i weekenden, hvor jeg fik færdigsyet denne tunika-kjole, som jeg efterhånden har opsyet i flere forskellige stoffer. Jeg havde egentlig sat mig for, da jeg købte slangeprintet i min favorit stofbutik City Stoffer på Park Allè her i Aarhus, at jeg denne gang ville sy en trøje med pufærmer, men så havde jeg fået lidt ekstra stof med af Marianne, indehaveren af City Stoffer og derfor synes jeg, at det ville være synd ikke at få så meget ud af stoffet. Derfor blev valget endnu engang denne tunika-model fra Onion. 
Når man som jeg, ikke er så stor er denne model helt perfekt, fordi den med sine vingærmer og læg langs halsudskæringen gør en lidt mere fyldig og samtidig synes jeg, at man både kan bruge modellen til hverdag og fest afhængig af, hvilket stof man syr den i.

Tunikaen er allerede blevet godkendt af mine arbejdskollegaer den anden dag og ja, jeg er heldigvis også selv blevet ret godt tilfreds med den.

Jeg havde selvfølgelig lidt restestof tilovers og derfor blev det også lige til et nyt iphonecover til min mobil.
2 kommentarer:

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.