tirsdag den 13. oktober 2015

Min egen fortolkning af Minions-helte

Er der også gemt en Minionshelt i dig? Det troede jeg som udgangspunkt ikke, at der lige var hos mig eftersom jeg ærlig må indrømme, at jeg ikke har fået set filmene. Alligevel blev jeg grebet af de små helte her den anden dag og tænkte straks, at disse også kunne være sjove at få tegnet i zentangle-udgave.

Når jeg først får en tanke, ja så går der ikke mange dage før, at tanken er blevet udført til virkelighed og dette er der derfor komme disse ti Minionshelte ud af.

Jeg ved selvfølgelig godt, at netop det som kendetegner disse helte er deres gule krop og deres blå bukser. Alligevel synes jeg egentlig, at de er blevet meget sjove og anderledes på den finurlige måde.

Jeg overvejer kraftigt at se filmene, men er de værd at se for en 27 årig?


5 kommentarer:

 1. Hvor ER de sjove! :) Her er Magne fuldstændigt skudt i de små gule mænd - også uden at have set filmene og Minions wallstickers står højt på ønskesedlen over ting til det nye værelse når det står klart.

  Om du kan se filmene? Tja, både Magne og jeg (på hhv 6 (næsten 7) og 36) lå flade af grin over traileren til den seneste film og jeg har lovet ham at den bliver købt så snart den udkommer - den er muligvis lidt plat, men jeg vil i hvert fald glæde mig til at se den :)

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine :) Og filmene er skam værd at se for alle! Hilsen en fellow 27-årig

  SvarSlet
 3. Åhrrr, hvor er de skønne. Her i huset er de små gule fyrer nærmest kult, vi elsker deres (u)passende citater til enhver lejlighed.... Jeg har også til gode at se filmene.....

  SvarSlet
 4. Jeg har heller ikke set filmene så der kan jeg ikke hjælpe dig.
  Men dine tegninger er flotte :)

  Kh. Linette

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.