fredag den 16. oktober 2015

Navneplakater til børneværelset eller til den oplagte dåbsgave Kids month 2015

Jeg ville egentlig have lavet dette indlæg i sidste uge i forbindelse med Kids month, hvor der var fokus på børneværelset, men på grund af travhed på jobbet og min egen lille virksomhed, så håber jeg, at I vil bæger over med, at det kommer en uge senere. 

Siden jeg startede min egen virksomhed, har jeg efterhånden fået en del henvendelser fra søde kunder, som har spurgt mig om, jeg ikke kunne skrive deres barns navn, fødselsdato, vægt og længde på mine illustrationer. Med tiden er det efterhånden blevet til en del navneplakater og dåbsgaver og i skal derfor heller ikke snydes for, at se de seneste bestillinger jeg har fået lavet til de kære små.

Står du selv og mangler den oplagte gaveide til den kommende dåb, kan du som altid bestille igennem min mail: helena.engelbrecht@yahoo.dk indtil min webshop er oppe at stå. Ja du læste rigtig, har købt mit eget Domaine til min helt egen webshop, som snart vil komme op til offentlig skue. :-)

Rigtig god weekend til jer alle.

3 kommentarer:

 1. Håber du når langt med dine ting, det er rigtig fint det du laver. Hvad koster sådan et håndmalet billede og hvor store er de? og hvor lang tid før man skal bruge det skal man bestille? Hilsen Eva

  SvarSlet
 2. Hej Eva. Hvis du sender mig en mail med bestilling på hvilken motiv du ønsker, så vil der gå 2-5 hverdage før du har den.
  Mail er helena.engelbrecht@yahoo.dk de her er str A4

  SvarSlet
 3. Tak for dit svar men skal lige høre hvor priserne ligger, for en A4 og en som der dobbelt så stor?

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.