søndag den 4. oktober 2015

Efterårshygge - kidsmonth mobiltaske

Der hersker vidst ingen tvivl om, at efteråret rigtig har indtruffet det danske land, det ses specielt på alle de smukke farver træernes blade skaber samt at det bliver tidligere mørkt om aftenen. Alligevel synes jeg man kan mærke, at solen stadig har magt og giver varme, når den står på sit højeste om dagen. Dette har jeg især nyt godt af her i lørdags, hvor jeg jo netop havde fri fra arbejde og derfor kunne nyde den til fulde fem. 

Lørdagen startede derfor godt ud med en lang dejlig gåtur i det smukke fine efterårsvejr, senere på eftermiddagens havde jeg aftalt med min kusine og hendes datter Smilla, at jeg skulle komme ud til dem. Smilla ville nemlig gerne have hjælp til at sy sin egen mobiltaske og da min kusine ikke er så kreativ med en nål, havde jeg derfor sagt ja til at hjælpe dem igang. Forinden havde de været ude i Stof og Stil og fundet de fineste stoffer og snor til at binde rundt om halsen. Når man jo som en 8-årig pige går i skole, leger og har gang i mange ting, så er det jo netop så praktisk med en mobiltaske, som kan hænge rundt om halsen. På den måde bliver den jo ikke væk og er lige ved hånden.

Smilla var med under hele processen med at måle op, sy og klippe til hendes taske og netop det, synes jeg personligt er utrolig vigtigt, når man hjælper børn med at lave kreative ting. På den måde lærer de jo netop, at kunne være selvstændige og lave sin egne ting frem for, at man bare for andre til at lave det for en. 

Da vi var færdige med at sy, tog vi i biografen. Min kusine og jeg havde bestilt biletter til Klovn Forever, imens så Smilla, hendes far og en veninde en anden børnefilm. 

Jeg vil ikke sige så meget om Klovn Forever andet end, den var hylende morsom. Jeg har aldrig grinet så meget under en film, så den kan varmt anbefales. Dog er den ikke for sarte sjæle, så er I advaret.

I dag søndag, har den stået i keramikkens tegn, som nogle af jer måske allerede har set på Instagram, så har jeg fået produceret en masse fine vaser og juleophæng ude i et super lækkert keramikværksted sammen med en fantastisk kvinde, jeg netop også har lært at kende igennem Instagram. Alt dette kan du se og læse mere om i morgen, da jeg lige skal have kigget alle billederne igennem fra dagens produktion.

Kan I nu have en rigtig god uge og vil da lige minde jer om min Giveaway i anledningen af Kidsmonth 2015.

Der er selvfølgelig også blevet tegnet endnu flere tegninger i de sene aftentimer.

Smukke Smilla med blomst i håret.

Smilla viser stolt sin taske frem.2 kommentarer:

  1. Du må også have en rigtig god uge, Helena <3

    SvarSlet
  2. Sikke en dejlig week-end med oplevelser til alle sanserne. Jeg er vild med dine tegninger, de er bare så flotte......

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.