torsdag den 24. september 2015

Nyt logo til min kommende webshop

I går aftes lagde jeg to billeder ud af et par mulige designs til mit kommende logo til min webshop, som pt er under udarbejdelse. Jeg spurgte jer til råds om, hvilken et af de to, som I synes bedst om og der var vidst ingen tvivl om, hvilken et af dem der hittede. 

Det blev giraffen Gumle, som toppede på kontoen med ovenstående tekst Helenasolskin. Jeg er faktisk også selv ret godt tilfreds med, at det var dette logo, i bedst kunne lide, men derfor er det nu altid rart, at blive bekræftet i det. 

Og hvad er det så for noget med en webshop?
Jo, mange af jer har spurgt ind til, om jeg ikke har en webshop med en samlet oversigt over alle mine tegninger, når nu jeg efterhånden har lavet så mange. Pt sælges de jo kun her på bloggen, min Facebookside Helenas kreative verden og Instagram @helenasolskin, men nu syntes jeg ligesom, det er ved at være på tide, at jeg får lavet en rigtig webshop. 
Heldigvis har jeg en fantastisk sød arbejdskollega, som hjælper mig med opsætning og alt det tekniske, for her må jeg ærligt indrømme, at jeg ikke er så stærk. 

Hvornår den er klar til fremvisning, tør jeg ikke love, men vi arbejder på sagen. Indtil da kan i som altid købe dem herigennem, på Facebook og Instagram.

Med disse ord vil jeg blot ønske dig en dejlig weekend. 


Mit andet forslag til kit kommende logo.

Hvad med dig, synes du også, det var det rigtige valg jeg traf med logoet?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.