onsdag den 23. september 2015

Noget om katte

Her den anden dag, kom jeg til at se min tegnemappe igennem for alle mine kattetegninger og kom så til at se, at jeg vidst ikke behøver at tegne flere katteillustrationer den næste måneds tid. Hele 13 forskellige illustrationer er det blevet til, siden jeg fik interessen for at tegne for snart 4 år siden. Lidt skægt at tænke på, at det også er præcis på dette tidspunkt, hvor jeg startede med at blogge.

Det er nu lidt underligt at tænke på, at jeg her til oktober har blogget i 4 år, men der hersker ingen tvivl om, at jeg nyder og værdsætter det, også selvom der ikke kommer kommentar for hvert evige eneste indlæg. Jeg kan jo se på mine læsertal, at der alligevel bliver læst med, selvom der ikke bliver kommenteret helt så meget som i de gode gamle blogdage, så kan jeg jo se, at der alligevel er nogle, som følger med på sidelinjen. :-)

Nå tilbage til kattetegningerne.
Nogle vil måske undre sig, hvorfor jeg har tegnet så mange katte, når nu jeg ikke selv ejer en. 
Jo, helt tilbage fra da jeg var lille, havde jeg en lille rødpelset kat ved navn Garfield. Den var mit et og alt og jeg elskede den som var den mit kæreste eje. Desværre skete dig det uheldige, at den efter 5 år gik hen og blev kørt over, hvilket var en kæmpe stor sorg for mig. Siden hen har jeg ikke haft kat, men det har nok også noget at gøre med, at jeg i de seneste år har boet i lejlighed, hvor man ikke må have dyr, så det giver jo lidt sig selv.

Lidt fakta om de firbenede:
En kat har 30 tænder, hvoraf 16 sidder i overkæben.
Den har 500 muskler.
Ca. 250 knogler.
Den har 5 tæer på forpoterne, men kun 4 på bagpoterne.
Den har et søvnbehov på ca. 16 timer i døgnet, måske derfor de sover så meget.
Den kan løbe næsten 50 kilometer i timen,,
Den kan se omkring seks gange bedre end et menneske om natten. 

Hvad med dig har du kat eller et andet husdyr i dit hjem?
      
1 kommentar:

  1. Sikke nogle fint katte tegninger.. jeg er især vild med den hvor katten kigger ind fra siden..

    Jeg har aldrig været vildt interesseret i katte, men mange andre dyr.. Pt har vi hunde, Høns (og haner) , vagtler og deguer.. men jeg har også haft kaniner, hamster, marsvin og fisk.. Herhjemme er vi vidst lidt bidt af en dyr....

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.