fredag den 4. september 2015

Byd velkommen til Alfred, Magnus, Sigurd og Conrad og September to-do-liste

Så har jeg igen igen været i tegnehjørnet og lavet 4 nye plakater minded til børneværelset, Jeg har valgt at jeg vil begynde at navngive mine illustrationer, på den måde gør det det meget lettere for mig, at kunne finde ud af hvilken af mine illustrationer mine kunder præcis tænker på, når de vil købe. Ja, jeg burde vidst snart få lavet den shop, men indtil videre går du nu altså bare så ganske fint over på min Facebookside og Instagram. 

Alfred, Magnus, Sigurd og Conrad alle fire drengenavne, som jeg er helt vilde med. Det var nu ikke fordi, at de her specielt er udtænkt til drengeværelset, synes bare navnene passede så fint til dem.


                  
 Magnus
                 
Sigurd
                  
Alfred
Conrad

Helle og Linda har i denne måned været så opfindsomme at have omdøbt september til to-do-ta-da måned for, at vi kan få lidt mere gang i blogland. Denne ide synes jeg var helt genial, så den kunne jeg heller ikke lade være med at hoppe med på.

Jeg har et hav af arrangementer for de næste 4 weekender hvilket bl.a. også indbyder til gaveprojekter. Som mange af jer sikkert læste, så var jeg til min fætters bryllup i sidste weekend og derfor havde jeg allerede inden september måned startetde taget forskud på to-do-listen. Nemlig et billede til dem med deres bryllups-dato på. De har jo allerede fået gaven og I kan tro, at den blev modtaget pænt, så det var dejligt.

I den kommende weekend skal jeg til kæmpe sommerfest med mit arbejde, så det indebærer jo lidt smykker til at dresse mit tøj op med. Jeg har derfor til den anledning lavet et par Delica-armbånd i de blålige nuancer, som jeg tænker, jeg vil have på til anledningen. 

Den næste weekend har jeg så et barnedåb i vente, så her skal der også igang i kreahjørnet. Jeg påtænker, at Merle som pigen skal hedde, skal have en mariehøneuro samt et af mine mange stjernetegn med navn, fødselsdato og vægt.

Derudover skal jeg have klargjort en masse nye illustrationer til Små lopper med nye venner, som jo foregår på Godsbanen d. 20. Sep. Jeg skal desuden også have syet lidt flere penalhuse/puslebokse og tasker til markedet, så det bliver en travl september måned. Heldigvis travl på den gode måde. 

Er du også hoppet med på To-do ta-da måneden?

4 kommentarer:

 1. Jeg er også hoppet med på do-to/ta-da.
  Det har allerede gjort, at der sker noget mere på bloglands kreative blogge. Det er bare herligt!
  Jeg er spændt på at se, hvad du får kreeret i løbet af september, men mon ikke det bliver ligeså flotte ting, som du plejer at lave <3

  SvarSlet
 2. Totalt nuttede alle fire....... Hvor er du bare sej til det der "dutleri"....

  SvarSlet
 3. Jeg er også med :-) rigtig fine tegninger og spændende liste du har :-)
  Kh Christina

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.