mandag den 7. september 2015

Gif, Gaf og Guf hjemme hos en af mine kunder + Giveaway

Jeg bliver altid så taknemmelig over at se mine illustrationer hjemme hos mine kunder. Som oftest er i altid rigtig søde til at sende mig et par billeder af jeres køb, når I har fået dem op at hænge. 
Denne serie af tegninger igen specielt minded til børneværelset også kaldt Gif, Gaf og Guf, er nok den serie, som jeg har solgt flest af henover de sidste par måneder, hvilket jeg er rigtig rigtig glad for.

 For noget tid siden fik jeg tilsendt et billede fra en af mine kunder, som netop havde købt denne serie til hendes lille dreng og hun synes lige, at jeg skulle se, hvor fint hun havde fået dem op at hænge på hans værelse. Jeg blev utrolig glad over at se dem i sin helhed på et rigtigt børneværelse. Sommetider kan det nemlig være lidt svært at forestille sig, hvordan de tager sig ud på væggen, når man nu ikke selv har børn og derfor ikke kan lave en prøveopsætning på et rigtigt børneværelse.

Lige nu kører jeg tilbud på denne serie i A4 str. til blot 400,- en besparelse på 50,- 
Send mig en mail på helena.engelbrecht@yahoo.dk hvis denne serie skal op at hænge hjemme hos dig eller dit barn.
Jeg ved godt, at jeg skød en giveaway igang i sidste uge, men jeg synes I skal forkæles igen, så derfor har jeg skudt en igang på min Facebookside og Instagram-profil, hvor du  kan vinde en af mine illustrationer. Hop over og deltag, måske er det dig der er den heldige vinder denne gang.


1 kommentar:

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.