søndag den 28. juni 2015

Weekendlykke

Lige for tiden suger jeg virkelig livets små hverdagsøjeblikke til mig. Specielt i weekenderne, hvor jeg rigtig finder ro og har tid til at være sammen med venner og familien mærker jeg, hvor taknemmelig jeg er for det liv, jeg lever.
 
Denne weekend har været en af dem, hvor jeg for en gang skyld ikke har haft de vilde planer og alligevel, så synes jeg, at der har været fart over feltet. Jeg har bl.a. været oppe at besøge min fars gravsted på Vester kirkegård, gået ture i det milde sommervejr, spist jordbær til den helt store guldmedalje, det må man vidst godt i denne tid ik? Påbegyndt endnu et stort kreaprojekt, denne gang skal der bl.a. indgå Hamaperler. Kan I mon gætte, hvad det skal blive til?
 
En ny katte-tegning er det også blevet til til en kunde, som vidst nok er vild med katte og sidst men ikke mindst, har jeg været i Silkeborg og hørt en lille snert af Jazz-festivalen, som også løb af stablen denne weekend. Det er nu ikke fordi, at Jazzmusik lige er mig, men vejret var godt og samværet med familien i smukke omgivelser ved søerne, ja så kunne det godt overdøve musikken. :-)
 
Midt i alt min taknemmelig for mit liv og de mennesker som jeg omgives, så må jeg da også lige tilstå, at jeg godt kan mærke, at jeg kæmper en hård kamp i denne tid. Jeg vil så gerne have hængt op med den L......... sygdom, vil så gerne blive fri for hele tiden at skulle tænke på mad, vægt kcal-indtag osv. Det er en daglig dæmon, som jeg hellere end gerne ville have været foruden.
Nogle vil måske tro, at jeg da for DÆLEN da bare kan spise og komme videre, men nej så let er det altså ikke.
For jer der ikke rigtig lige helt kan forstå, hvilke tanker jeg slås med, så kan man sammenligne det lidt med dem der eks. er bange for at flyve eller er angst for edderkopper, sådan har jeg det bare med mad.  Jeg har dog lært igennem årernes løb, at håndtere min angst, så det ikke er alt mad, jeg væmmes over. De fødevarer som jeg er blevet tryk ved, dem er jeg ikke angst overfor og kan sagtens spise sammen med andre uden at føle mig anderledes eller have skyldfølelse.
 
Jeg tror på, at jo flere fødevarer, jeg bliver tryk ved, jo lettere vil jeg også få det med at skulle håndtere min sygdom og dermed en dag måske blive helt fri for den,
I hope <3
 
Mental illness is not a choice.....
But recovery is.
 
Ønsker jer alle en dejlig uge/sommerferie til jer der er så heldige
 
2 kommentarer:

  1. Det lyder som en dejlig weekend :) Jeg glæder mig til at besøge Silkeborg om et par uger, jeg håber på godt vejr så vi rigtig kan nyde de smukke omgivelser. kh Pia

    SvarSlet
  2. Hvor dejligt at du kan nyde og finde ro - men kan nu også godt forstå, at det andet er en hæmsko. Jeg kender det.

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.