søndag den 7. juni 2015

Der var engang en abe DIY

For leden aften imens jeg sad og spillede klaver, sad Hr. Kaj og kiggede ned på mig med sine lidt bedrøvede øjne og jeg kunne se, at han følte sig lidt ensom. Jeg måtte derfor tænke kreativt, det kan jeg jo godt lide.
Jeg har tidligere tegnet Hr. Kaj med mine zentangle mønstre, men denne gang ville jeg gerne prøve, at lave en lidt anden udgave. Jeg tog derfor mit dekorationspapir frem fra kreakassen og fandt dette skønne træpapir, som til forveksling ligner træ. Jeg havde heldigvis papiret både i en lys og mørk udgave perfekt til at skulle lave Hr. kaj i collageudgave.
 
Jeg fik selv tegnet skabelonerne til henholdsvis arme, ben, krop, hoved og mave, se evt. nederste billede for illustration. Det var slet ikke så svært som først antaget. Derefter var det ellers bare at få tegnet og klippet delene op på mit træpapir for efterfølgende at lime delene op på et stykke karton i A5 str. i den rigtige rækkefølge.
 
Jeg valgte at lave dem i str. A5, da jeg synes, at A4 ville blive lidt for stort her på klaveret.
 
Jeg synes selv de blev veldig fine og til den nette sum på under 49,- inkl. rammer, så er det da lige til at klare i budgettet.
 
Papiret kan desuden købe hos Tina Dalbøges Kreahopshob3 kommentarer:

  1. Du er vildt dygtig Helena og du gør det bare :-)

    SvarSlet
  2. hvor er de flotte, er total vilde med dem :)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.