tirsdag den 24. marts 2015

Jeg løb tør for tegnepapir

Hvad gør man, når man som jeg er løbet tør for tegnepapir? Jo, man griber da bare fat i sit kedelige porcelæn og begynder at tegne lidt på det.
 
Ej spøj til side. Inspirationen til dette projekt kom faktisk i lørdags, da jeg var nede at besøge Frk. Hansen I Kahlerbutikken her i Aarhus. Hun havde nemlig fået den fine opgave, at skulle stå for at pynte et smukt påskebord med stel fra Kahler. I den forbindelse havde hun tegnet med på en af Kahlers porcelænspåskeæg og jeg fik derfor lysten til selv at afprøve at tegne på porcelæn.
 Det er forbavsende let at komme igang, det eneste du skal bruge er noget hvidt porcelæn, gerne fra genbrugsforretninger, en sort porcelænstusch kan købes i Panduro Hobby eller Creativ Company, lidt sprit til afrensning og så selvfølgelig en meget sikker hånd.
 
Jeg var meget i vildrede på, hvad jeg skulle tegne, men faldt så over min serie af mælkebøttetegninger og tænkte, at dette måske ville se ret fedt ud på et tapasfad og en almindelig rund tallerken/serveringsfad.
 
Jeg kan godt se, at det kræver en del øvelse, men øvelse gør vel mester, er det ikke sådan man siger?
 
Det bliver i hvertfald ikke sidste gang jeg begriber mig i kast med porcelænsmaling.
 
8 kommentarer:

 1. Et rigtig sødt motiv :) Simpelt og elegant!

  SvarSlet
 2. Det er altså virkelig flot! Dine mælkebøttetegninger er så flotte og dekorative i al deres enkelhed!

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare fint, sådan nogle tallerkener ville jeg gerne eje et helt sæt af:)
  Hilsen Karen

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.