fredag den 7. november 2014

Adventspakker 2014

Igen i år har jeg valgt at være med i adventspakkelege, godt nok ikke her i blogland, men over på Instagram, hvor meget jo foregår nu om dage. Dog ved jeg, at rigtig mange som leger med derinde, også har en blog og derfor skal I da heller ikke snydes for, at jeg viser mine pakker samt, hvad jeg har fået af de andre herinde. Jeg kan selvfølgelig ikke vise jer, hvad der er i dem, som jeg skal give væk, der kan jo være nogle som læser med, men i løbet af december kan I, hvis I har lyst, selv følge lidt med over på Instgram under #seminadventsgave og igadvent14.
 
I år kom jeg til at tilmelde mig to adventspakkelege. Den ene har @olineart skudt igang, hvor det her går ud på, at man skal sende 4 pakker til den samme person og efterfølgende modtager man selv 4 pakker fra den person, som man har sendt til. Den anden har @sofieeg lavet, hvor det her går ud på, at man skal sende 4 pakker til 4 forskellige personer, og efterfølgende får man så 4 pakker igen fra 4 forskellige personer.
Jeg synes nu det er lidt hyggeligt at være med i sådanne lege, især når man som jeg elsker at være kreativ. Så er det jo oplagt, at kunne udfolde sit kreative gen her i denne juletid. 
Ups så har jeg da vidst allerede afsløret, at samtlige af mine pakker er hjemmelavede. Det kommer måske ikke som nogen overraskelse.
 
Sidste år legede som sagt også med i en som Julie med bloggen Monster-mor havde skudt igang. Det var bare rigtig hyggeligt og derfor kunne jeg jo ikke andet end at tilmelde mig igen i år.
 
Er du selv med i nogle adventspakkelege eller er du så heldig at have en sød kæreste der giver dig lidt i strømpen hver søndag?
 
 
Her kan du se alle mine gaver pakket ind inden turen går på posthuset i morgen, hvor de bliver sendt ud til Line, Line Vinther, Michella, Gunilla og Jannie.

1 kommentar:

  1. Hvor ser det hyggeligt ud :-) Jeg glæder mig til at hygge mig med at pakke julegaver ind i næste måned :-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.