fredag den 20. juni 2014

Hvordan styler du dit hjem ved brug af egne kreationer?

 
For et par dage siden blev jeg kontaktet af Frederik Bechman Haarup som står bag bloggen Designerstuen  Frederik havde set mange af de ting, jeg går og laver bl.a. via en gruppe på Facebook "Indretning og bolig" og han ville derfor høre mig, om ikke jeg havde lyst til at skrive et lille indlæg på hans blog om, hvordan jeg styler mit hjem med mine egne kreationer og hvordan jeg formår at putter farver ind i mit hjem. Jeg var selvfølgelig ikke et sekund i tvivl om at sige ja, og jeg blev faktisk helt stolt over, at han havde henvendt sig til mig.
 
Som I kan se på overstående billede, så er det jo ikke blot syning jeg begiver mig i kast med.
Jeg har lige siden barns ben altid elsket at være kreativ. Der var stort set ikke det, jeg ikke begav mig i kast med. Selv pædagogerne i min fritidsklub skulle tænke kreativt for at kunne finde på ideer, som ikke var for kedelige og lette for mig.
Som årerne er gået og i og med, at jeg er flyttet hjemmefra i egen lejlighed, har jeg haft mere fokus på, hvordan jeg har kunnet indrette mig til SU-venlige priser i kombination med mine egne designs. Især mine grafiske puder har jeg fået stor efterspørgelse på både fra venner, familie og folk der har fundet mig igennem min blog, Facebookside  Helenas kreative verden og Instagram- .helenasolskin
Det er helt ned i de mindste detaljer, at jeg vælger at præge min bolig med egne kreationer. Bl.a. kan nævnes mine puder, mosaikborde, vægure, vaser, glasfade og grafiske collagebilleder og tegninger.
Bruger du farver i din indretning? Dette spørgsmål får jeg ofte, og hertil kan jeg svare både ja og nej. Jeg kan personlig bedst lide det stilrene hvid/sort tema i hjemmet, hvilket min lejlighed også bæger præg af. Jeg synes dog ikke det hele skal være sort og hvidt, og derfor vælger jeg at putte lidt farver ind i form af mine grafiske puder, glasfade og mosaikborde.
Ud over ting til hjemmet laver jeg også smykker, syr tøj, tasker og gammeldags mohairbamser, fletter tasker og tegner, ja der er snart ikke det, jeg ikke har haft afprøvet i den kreative verden.
Har du lyst til at se hele indlægget så tjek det her
Desuden synes jeg, du skal tag at følge hans blog, hvis du er vild med indretning, han giver super gode fif.
 

1 kommentar:

  1. Hvor sejt! Jeg kan godt forstå, du blev glad og stolt :-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.