onsdag den 18. juni 2014

Århus set fra oven, en drøm der blev till virkelighed

Mange af jer har måske allerede set nogle af gårsdagens billeder på Instagram, at jeg i går udlevede en af mine store drømme, nemlig at komme op at flyve i helikopter. Jeg kan stadig ikke helt forstå, at jeg har siddet i en helikopter og set min dejlige by Århus fra oven for under 24 timer siden, men det er altså sket.
Når jeg her til aften sidder og ser billederne igennem, giver det mig et sus og lykkefølelse, kamp, mod og vilje på, at kæmpe videre imod de hårde ods jeg har været underlagt de sidste 14. år. Det at jeg i går fik denne mulighed for, at kunne udleve denne drøm at komme op at flyve, tror jeg helt sikkert, at der har været en mening med.
Nu tænker du sikkert, hvordan mon jeg har fået denne fantastiske mulighed for at komme op at flyve.
Jo, som jeg tidligere har fortalt, har jeg jo været så heldig at få arbejde på et grafisk trygforlag Damgaard-Jensen, hvor jeg har arbejdet den sidste måneds tid. Jeg er virkelig glad for det, især fordi jeg har de dejligste kollegaer og den sødeste chef, som kun vil mig det bedste.
Min chef er uddannet pilot og har derfor også sin helt egen helikopter, som han sommetider er så sød at give sine ansatte ture i. Da jeg fortalte ham, at det altid har været en af mine store drømme, at komme op at flyve i helikopter, tilbød han mig med det samme, at jeg kunne komme med en dag, han alligevel skule op at flyve. 
Allerede i går mit i mit arbejde, kom han og prikkede mig på skulderne og sagde: "Helena, så det nu, hvis du skal med en tur." Jeg var jo nærmest ved at besvime, men samtidig også lidt spændt for jeg havde slet ikke regnet med, at jeg skulle afsted med så kort varsel. Selvfølgelig grab jeg chancen og det har uden tvivl været den  største oplevelse nogensinde.  
 
Jeg gik selvfølgelig lidt amok med mit kamera og vil derfor dele de smukke billeder med jer. Måske kan du genkende dit hus eller lejlighed, hvis du bor i nærheden af Århus. Jeg har i hvertfald allerede fået henvendelser fra folk fra Instagram om, at de har spottet deres hus.
 
Engsøen
 
Pilot for en dag
 
Skejby

Vandtårnet
 
Risskov strand

Egå Marina

Århus havn
 
Danmarks største rundkørsel

Ikea
 
Så gør vi klar til at lande
 
Har du også en drøm, som du gerne vil udleve?13 kommentarer:

 1. Hvor er det bare skønt Helena! Så dejligt du har fundet et godt sted at være og har en pilot som chef ;-) Det altså meget sejt!

  SvarSlet
 2. Tusind tak Gabriella, jeg er også bare så glad for det.
  Måske bliver det ikke sidste gang, at jeg får lov til at være pilot for en dag, min chef har i hvertfald lovet mig en tur mere i den kommende fremtid.

  SvarSlet
 3. Hvor er det fedt at du har fået udlevet din drøm - det skulle alle virkeligt have lov til :) Det ser ud til at have været en skøn tur og smukt :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det fedt, at du fik muligheden!

  SvarSlet
 5. Ja Anne og Anita det var bare så fedt at kunne få udlevet sin drøm.

  SvarSlet
 6. Hvor vidunderligt. Skøn chef du har fået der:-)

  SvarSlet
 7. Ej, hvor er det bare dejligt for dig! :-) Jeg var selv ude og flyve i helikopter, da min far boede i Grønland fra nogle år siden. Vi fløj ud over indlandsisen, og det var rigtig smukt - men også lidt skræmmende :-)

  Knus til dig

  SvarSlet
 8. Ej det må også have været smukt. Grønland er så smukt et land at se især fra oven. Men ja lidt nervøs var jeg nu også, det vil jeg da godt indrømme;-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare fedt...

  Yeah, jeg er næsten helt høj på dine vegne ;0)

  SvarSlet
 10. Åh, det drømmer jeg også om! Det er dejligt, at du har fået dig et arbejde, du holder af - og at du kan få sådanne oplevelser.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 11. Og nu er der ingen problemer med at kunne kommentere:-)

  SvarSlet
 12. Ja det er jeg også bare så glad for Anna. Dejligt at der nu ikke er problemer med at kommentere, det andet kunne jeg godt se, var ret træls for jer.

  SvarSlet
 13. Fantastiske fotos, sikke en oplevelse... :0)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.