fredag den 16. maj 2014

DIY på bakke alla Fermliving

Jeg har før lavet en DIY på denne Fermliving bakke, men da jeg i forbindelse med min praktik hos Tina Dalbøge har malet endnu en, tænkte jeg, at jeg lige ville lave en opdateret DIY, hvor der er lidt flere billeder og anvisninger.
 
Du kan desuden købe alle materialer til denne bakke hos Tina Dalbøges Kreahobshop lige  her
 
Materialer:
Pensler i forskellige tykkelser
Sort og hvid plus color maling, dækker for øvrigt  rigtig godt 
Træbakke
Blyant og lineal
Lim/lak
 

1) Start med at male hele bakken hvid. Jeg har valgt at male den 3 gange for, at den dækker ordentlig.

2) Herefter skal du tegne dine trekanter op med blyant og lineal. Det er jo en smagssag, hvor mange trekanter du vælger at optegne, men det afhænger selvfølgelig også af, hvor stor din valgte bakke er. Til denne bakke, har jeg valgt at opdele den således i 16 x 2 trekanter, som du også kan se på nedenstående billede.

3) Nu skal du beslutte, hvilke felter du ønsker skal være dine valgte farver. Som du kan se på min bakke, har jeg valgt hvid, sort, mørkegrå og lysegrå, men det er selvfølgelig helt op til dig, hvilke farver du ønsker. Jeg vil dog anbefale, at vælge 4 farver.
Når du skal male dine trekanter, skal du starte med den lyseste farve først.
Det sværeste ved at male  felterne er, at få malet felterne så præcist som overhovedet muligt. Her vil jeg anbefale, at du bruger en lille pensel til spidserne. Du kan som alternativ bruge malertape, hvis ikke du er så sikker i din hånd. 
 
5) Efter at du har malet de lysegrå felter, skal du nu male de mørkegrå for til sidst de sorte eller den mørkeste farve, som du har valgt.
 
6) Når du har malet alle felterne, skal du give hele bakken en omgang lim/lak, gerne 2 lag, så bakken holder godt til mange hyggelige sammenkomster med din familie og venner.
 
 
 
Rigtig god fornøjelse.5 kommentarer:

 1. Selv om jeg aldrig får lavet sådan en fin bakke, vil jeg alligevel lige tilkendegive, at jeg synes, det færdige resultat er ret flot!

  Det er en god DIY, du har lavet. Den er meget enkel og lige til at gå til.

  SvarSlet
 2. Tusind tak søde Anita for din altid varme kommentar på min blog, det varmer altid at læse dine altid rosende hilsner.
  Jeg tror nu godt, at med dine evner, at du vil kunne lave sådan en bakke, og ellers vil jeg personligt gerne lære dig det.

  SvarSlet
 3. Ihh Helena du laver så mange fine ting, forstår virkelig ikke hvordan du kan nå alt det:-)

  SvarSlet
 4. Tusind tak Anja og Krokodullen .

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.