torsdag den 15. maj 2014

Forkælelse og så på en torsdag

Sommetider skal man nu have lov til at forkæle sig selv lidt, også på en højhellig torsdag. Jeg har længe gået og luret på disse Nike-Liberty sneakers som er kommet frem her til foråret. Her til eftermiddag tog jeg så beslutningen om, at dem måtte jeg simpelthen eje og dankortet blev derfor kørt igennem. Det jeg især godt kan lide ved denne model er, at Nike nu også laver deres sneakers med libertystof. Det er da uden tvivl et fedt samarbejde Liberty og Nike har indgået med hinanden, især når man som jeg elsker Liberty.
 
Vidste du for resten, at du også selv kan designe dine helt egne sko med eget valg af libertystof? Det overvejede jeg kraftigt, men det ville desværre koste noget mere, end hvad mit budget lige rækker til i denne måned. Jeg er uden tvivl også godt tilfreds med dette køb, så nu glæder jeg mig bare til, at de ankommer.
 
 
Har du ellers planer for Stor Bededagsferien?
Jeg skal bl.a. til den årlige medhjælperfest i Skanderborg, der holdes for alle de medhjælpere, som hvert år arbejder på Skanderborg festival. Det er ikke første gang, at jeg skal med, og jeg ser da også meget frem til denne aften, især fordi jeg skal være sammen med et par dejlige veninder og så kommer der bl.a. navne som TV2. Derudover skulle vejret jo også blive helt fantastisk, så mon ikke det nok skal blive en helt forrygende aften, jeg glæder mig i hvertfald.
 
Ellers vil jeg blot ønske jer alle en dejlige lille ferie.

5 kommentarer:

 1. Dejligt med lidt selvforkælelse :-)
  God ferie :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare fede Helena ;O) Dem kan jeg godt forstå, at du måtte eje ;O)

  SvarSlet
 3. Ja Bettina, dem måtte jeg altså bare eje og Krokodullen sommetider må man godt onde sig selv lidt godt. :-)

  SvarSlet
 4. De er skisme fede de sko! Ja nogle gange skal man bare købe det, som man brænder for at eje.

  Her står Bededagsferien på praktisk arbejde sammen med manden her i huset. Der er nogle ting, der skal ordnes, blandt andet en græsplæne, der skal høstes og nogle skabe, der skal sættes op.
  Lørdagen byder på hyggelig nørklehygge hos min søster sammen med to andre veninder. Det glæder jeg mig meget til.

  Hav en skøn forlænget weekend, Helena <3

  SvarSlet
 5. Tusind tak Anita og det lyder da også som nogle rigtig dejlige ting, du skal foretage dig i ferien.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.