søndag den 18. maj 2014

Ugen i billeder, medhjælperfest og den afsluttende uge hos Tina Dalbøge

En utrolig dejlig uge er ved at nå til ende og der har virkelig være drøn på. Først og fremmest har jeg haft nogle utrolig produktive dage i praktikken ude hos Tina Dalbøge. Jeg har bl.a. fået lavet en masse ideer til hendes idebank, og som I også kan se på billederne, så har jeg både fået lavet collagebilleder i noget vildt lækkert papir, lavet endnu flere smykker i krympeplast og enda stået model, lidt imod min egen vilje, så Tina kunne få nogle gode billeder til hendes blog, hvor man kan se, hvordan mine øreringe tager sig ud, når man har dem i ørerne.
Desværre var det også den sidste uge ude hos hende. Ja tænk, så er der allerede gået en måned, synes bare den er fløjet afsted. Heldigvis har jeg fået lov til, stadig at komme ude hos hende og gøre brug af hendes dejlige værksted samt lave ideer til hendes idebank, så det er jeg rigtig glad for.
 

Ugen har også stået på en dejlig medhjælperfest med et par dejlige veninder, som jeg hvert år arbejder sammen med under Skanderborg festival. Hvert år arrangerer Smukfest nemlig en medhjælperfest inden selve Skanderborg festival atter går løs, og det er selvfølgelig kun for alle dem der er medhjælpere. Som vanen tro, gør fest arrangørerne virkelig en stor indsats for, at gøre det til en festlig aften med livebands, og i år var skam heller ingen undtagelse, der var bl.a. navne som TV2, Kakka og James Braunt, så det var uden tvivl en herlig aften.

Jeg har selvfølgelig også nyt det dejlige vejr med Coca cola på terrassen og synet af smukke skud, som forhåbentlig snart bliver til smukke sommerblomster.

Købt nye kuglepinde i farver, fordi jeg påtænker, at de næste tegninger jeg går igang med, skal indgå med farver.

Sidst men ikke mindst, har jeg fået besøgt min fars grav og været på cafe Ziggy med min dejlige mor, hvor den stod på lækker kaffe og frisk frugt.
 
Hermed vil jeg blot ønske jer alle en dejlig uge.6 kommentarer:

 1. Dejlige billeder :-) Måske kan du se på mine, at jeg også både har været ude i solen - og fået tegnet i denne uge :-)

  SvarSlet
 2. Sikke dejlige billede fra din uge.
  Håber den næste bliver lige så god :)

  SvarSlet
 3. Krokodullen har lige været inde og se dine billeder, og det ser også ud til, at du har haft en dejlig uge og fine tegninger, du har fået lavet.

  SvarSlet
 4. Er vild med den grå-sorte diamant øverst, er det noget glimmer-papir? Kh Pia

  SvarSlet
 5. Tusind tak Pia, den blev jeg også meget godt tilfreds med. Ja det er netop papir med glimmer på, som du kan købe hos Tinas kreahobshopdk

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.