lørdag den 25. januar 2014

Dimmisionsfest og nu med et endeligt bevis i hånden

Det er egentlig lidt vedmodigt, at jeg skriver dette indlæg, men samtidig også en stor stor lettelse endelig at stå med mit eksamensbevis på, at jeg endelig er færdig som pædagog. I går havde vi translokation på min uddannelse, hvor vi fik overrakt vores eksamensbeviser med efterfølgende fest for alle dimittenderne og lærerne. Grunden til, at jeg synes det er lidt vemodigt at skrive dette indlæg er, at jeg har været utrolig glad for at gå på skolen ikke mindst min klasse, som har betydet så uendeligt meget for mig, især fordi de alle har været så søde og forstående i forhold til mig og min sygdom. Derudover har alle lærerne også været utrolig dygtige både hvad det angår faglighed, men også rent menneskeligt. Allerede fra første dag da jeg trådte ind på skolen, kunne jeg mærke, at her ville jeg komme til at føle mig godt tilpas i de 3½ år, jeg nu skulle gå her, og jeg tog heldigvis ikke fejl, for jeg har som sagt været så glad for at gå her. Jeg vil helt sikkert mindes tilbage på en rigtig dejlig studietid her på Jysdk Pædagog Seminarium og står du selv med tankerne om, at uddanne dig til pædagog, så vil jeg helt klart anbefale dig at vælge Jydsk. Alene fagligheden er i top, og det er faktisk ikke for at prale, men det er bevist i hvertfald for min årgang, vi er nemlig blevet registreret til at være den årgang der på landsgennemsnittet er kommet ud med de højeste karakter her ved den afsluttende bacheloreksamen. Så der er jo nok lidt om snakken.
 
Selve festen om aftenen var som sagt rigtig rigtig hyggeligt. Vi fik tre-retters menu bestående af lakseroulade med salat og brød til forret. Hovedretten bestod af onvstegt kalkunbryst, med ovnbagte kartofler, broccolisalat, almindelig ananas-tomat-salat,  hvidkålssalat og forskellige dressinger og til sidst rundede vi hele herligheden af med kæmpe lagkage med forskelige frugter. Derudover var der underholdning både i form af de enkelte klasser, men også fra lærerne, DJ der spillede til kl. 4:00 om natten og sidst men ikke mindst, så vi selvfølgelig set landskamp på storskærm. Så I kan nok godt regne ud, hvad min lørdag er blevet brugt på, nemlig ren afslapning.
 
Tror bare jeg vil lade billederne tale for sig selv og ønske jer alle en forsat dejlig weekend.


 

 

 
Min barndomsveninde igennem alle årene blev selvfølgelig også færdiguddannet samme dag, og det skulle selvfølgelig fejres med en masse billeder:-)

 

 

 
Underholdning i særklasse

 
Nu er jeg jo ikke den der drikker det helt vilde, men hvis det drejer sig om de her Små Grønne, så kan jeg nu godt lide at nippe lidt til det. Jeg drikker det selvfølgelig ikke i en slurk som andre, men lidt i ny og næ kan jeg som sagt godt lide.

 
Et par dejlige klassekammerater.

 
Der heppes til det sidste. Danmark i finalen, det skulle da helt sikkert også fejres.

 
Endnu flere blomster fra min veninde og kusine.

 

 

 

 

 
Så gik der lige 3½ år. Nu er det store spørgsmål så, hvad der nu kommer til at ske med mig og min fremtid. Det kan kun tiden vise.


7 kommentarer:

 1. I ser godt ud sammen, dig og eksamensbeviset..... TILLYKKE ..... SUPER FLOT......

  SvarSlet
 2. Tusind tak Inger, synes skam også vi er et godt match:-)

  SvarSlet
 3. Igen, stort tillykke, søde! :-)

  SvarSlet
 4. Mange tak Krokodullen og ja det synes jeg også Heidi. Helt sikkert en dag, som er værd at huske tilbage på.

  SvarSlet
 5. Tillykke Helena. Godt gået! Håber, fremtiden vil byde et godt job. Jeg bliver glad på dine vegne men også meget bekymret over din lave vægt. Arbejder du ikke på at tage på?

  Synes, det er meget flot, at du har gennemført studiet, men tænk nu også på dit helbred. Lov mig det.

  Venlige hilsner fra Kisser

  SvarSlet
 6. Mange tak Kisser.
  Jo jeg skal nok tænke på mit helbred, er opmærksom på det.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.