mandag den 27. januar 2014

Strikkede ponchoer i perlestrik


Tro det eller lad være, men jeg kan faktisk også godt strikke. Jeg vil dog ikke sige, at jeg er den største strikker, men der er alligevel blevet kommet lidt igennem strikkepinden i årernes løb. Især ponchoer i perlestrik har været mit foretrukne, og som I kan se på billederne, så har jeg fået strikket lidt i forskellige farver. Det jeg specielt godt kan lide ved lige netop denne model er, at den bare strikkes ud i et langt stykke for til sidst at sy den sammen på tværs, her kan selv en uerfaren strikker som mig være med. Jeg har desuden valgt at pynte ponchoerne med forskellige knapper og perler  i halsen, så de lige får det ekstra lille finish. Garnet jeg har strikket med, er Eskimogarn købt i Panduro Hobby og Drops egen hjemmeside, kan desuden varmt anbefales. Jeg er helt pjattet med Eskimogarn, især i denne kolde tid, fordi det netop er så dejlig blødt og ikke mindst så luner det på ens forfrosne krop.
På de sidste billeder har jeg dog strikket efter mønster og sågar lavet ind- og udtagninger samt hætte, det var virkelig en udfordring, men jeg blev efter mange timers arbejde nogenlunde tilfreds med resultatet.
 
Kan du også lide at strikke og har du evt. nogle gode ideer til, hvad en uerfaren strikker som mig kunne begive sig ud med?

Her kan I se de forskellige knapper, som jeg har pyntet ponchoerne med.
 


 
4 kommentarer:

 1. Åh, hvor ser de dejligt lune ud :-) Jeg har blandt andet strikket vanter og et tørklæde - du ved, sådan et rør. Det laver du på rundpind - også ud i et stykke - og skal derved ikke sy noget sammen til sidst. Det er et ret enkelt projekt, men super flot - synes jeg :-) Selv har jeg lavet dem ekstra lange, så nogle af dem kan komme to-tre gange rundt om halsen. Dog stadig strikket som et rør. De kan også strikkes både til inde- og udebrug, alt efter hvilket garn, du bruger :-)

  SvarSlet
 2. Du er simpelthen så dygtig!!! Jeg er vildt imponeret over alt det du kan.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Åhhhh hvor er du sød Christina, det varmede at få sådan en dejlig kommentar.

  SvarSlet
 4. Krokodullen det var da en super god ide med det strikkede tørklæde. Jeg har faktisk også for en del år siden strikket vanter, men synes dog ikke at de blev så kønne.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.