torsdag den 12. december 2013

Nyt udseende på bloggen

Sommetider skal der altså nye forandringer til, og i takt med at der nu åbnes nye døre for mig i er med, at jeg gerne skulle stå færdiguddannet som pædagog om mindre end to måneder, så synes jeg også at det var på tide med et nyt design. Jeg har længe været glad for de turkise farver, men jeg må nok indrømme, at jeg heller mere til det stilrene, hvilket jeg synes netop afspejler dette design.
Det er søde Nicoline der står bag hele designet, og jeg må virkelig indrømme, at jeg er yderst yderst tilfreds med det. Hun har lige fanget min stil både hvad angår farverne samt headeren. Jeg var lidt i tvivl om, hvordan headeren skulle se ud, men valget blev, som I nok kan se, på to af mine egne yndlingstegninger, som jeg har tegnet for godt og vel et halv år siden.

Nicoline du skal engang have stor ros for dit arbejde, og inden længe dumper der selvfølgelig en pakke ind til dig som tak. 
 
Så kommer jeg til det store spørgsmål, hvad synes I om mit nye design?

8 kommentarer:

 1. Jeg er vild med det! Virkelig lækre farver :) knus Pia

  SvarSlet
 2. Wauw, det er godt nok anderledes! Men dejligt. Det er dejligt roligt og rart for øjnene at klikke ind på, synes jeg. Rigtig godt design :-)

  SvarSlet
 3. Mange tak allesammen, jeg er som sagt også rigtig glad for det.

  SvarSlet
 4. Jeg synes også det er super fint, men jeg tror jeg var mere til de gamle farver. Men jeg kender godt det med at der nogle gange skal ske noget nyt og anderledes.

  SvarSlet
 5. Hvor er din blog blevet fin Helena - mere lys og fint med den prikkede baggrund - ja og fremhævelse af dine flotte tegninger i headeren.
  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
 6. Tusind tak Christine. Jeg kan også personlig godt lide at netop mine tegninger kommer til sin ret i headeren.

  Glæder mig til at se dig på tirsdag, det bliver hyggeligt.

  SvarSlet
 7. Det er sandelig rigtig fint. Så skønt med dine smukke tegninger i toppen og jeg er vild med det mere lyse udseende:-)
  Kh Jonna

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.