tirsdag den 10. december 2013

3. Julestjerne så dagens lys samt reminder på Give away

Så blev jeg også færdig med denne origamijulestjerne. Som jeg tidligere har vist jer i dette indlæg, så er det samme fremgangsmåde, så jeg er efterhånden ved at kunne den med lukkede øjne. Det er også min 3. julestjerne, men nu tror jeg også det bliver den sidste for i år, men man skal jo aldrig sige aldrig.
Til denne stjerne har jeg, som I nok kan se, valgt at kombinere 3 farver sort, sølv og perlemor, hvilket jeg synes passer rigtig fint sammen. Som prikken over ièt har jeg malet et par træperler med sort akrylmaling, som efterfølgende er sat på sort satinbånd. Stjernen måler ca. 30 x 30 cm så den er lidt større end de tidligere.
 
Hvilken en af de 3 kan du bedst lide?
 

 
Husk forresten at det er ved at være sidste chance for at deltage i min give away. Hvis ikke du har deltaget endnu, så kan du nå det endnu lige her12 kommentarer:

 1. Den er jo fantastisk - du er så dygtig Helena. Er ikke med i din giveaway, da jeg følger dig via Google Friend connect - er ikke fan af bloglovin - det fungerer jo fint, men jeg kan se at jeg ikke får smidt kommentarer hos dem jeg følger via bloglovin, så jeg er helst fri for det:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Mange tak søde Christina, det var virkelig sødt sagt.

  Hvordan kan det være at du ikke får lagt kommentarer via bloglovin, jeg læser nemlig stort set alle de blogs jeg følger vis bloglovin, og jeg kan nemlig smertefrit lægge kommentarer.

  SvarSlet
 3. Hvor er den dog yndig! Jeg er helt pjattet med den tre-farvede kombinering.

  SvarSlet
 4. Mange tak Maja, det var faktisk også det jeg faldt for.

  SvarSlet
 5. Simpelthen så flot, jeg er da vild med de 3 farvekombinationer... :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare flot, gid jeg havde din tålmodighed.
  Er pjattet med alle de tre stjerner du har lavet, men den sidste her, er næsten den fineste, kan godt lide perlemorspapiret.
  Hvor køber du dit foldepapir henne?
  Glædelig jul.
  K.h. Mie

  SvarSlet
 7. Også glædelig jul til dig Mie.
  Jeg køber mit papir forskellige steder bl.a. Søstrene grene, panduro, bog og ide og creative Company. Så det er bare om at kigge sig lidt omkring.

  SvarSlet
 8. Det er nok den af dem jeg bedst kan lide af dem du har lavet indtil nu... virkelig flot!

  SvarSlet
 9. Tusind tak Karen, jeg tror også det er den pæneste af dem alle. Jeg kan godt lide, at der netop er tre farvekombinationer.

  SvarSlet
 10. Det er altså virkelig imponerende arbejde :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.