onsdag den 18. december 2013

Mine 2 bud på Danmark i grafisk illustration 
Nu når jeg tegner så meget for tiden, så var det jeg her den anden dag kom til at tænke på, hvorfor ikke prøve at tegne vores dejlige land i grafisk udgave, og som I kan se blev resultatet disse to.
Jeg startede først med at lave den øverste, men syntes den blev lidt for ensformig i udsenet, så derfor tegnede jeg efterfølgende nr. 2 med lidt flere forskellige mønstre. Nu ved jeg ikke helt, om jeg bedst kan lide den ene eller den anden, men jeg overvejer kraftigt, at få en af dem forstørret op i stor, evt. A3 eller større, så den kan komme op at hænge i min stue. Men hvilken en skal jeg vælge, hvad synes I?

8 kommentarer:

 1. Det var da en sjov idé :-) Jeg er mest til den sidste, fordi der er lidt mere spil i. Og så tror jeg også, som du, at det er en tegning, der ville skulle forstørres op - det kunne være fedt. Og så kan jeg ikke lade være med at tænke på, at det kunne være vildt fedt med et verdenskort i stedet for. Du ved, så skulle papiret vende den modsatte vej, og så skulle der tegnes lande og have, som de kort, man bruger i folkeskolen - bare med dine mønstre i. Og så forstørre den op i stor. Kæmpe arbejde - men jeg tror, det kunne være virkelig fedt :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er slet ikke i tvivl. Jeg kan bedst lide nummer to-der sker ligesom mere;)
  Fin ide:)

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine - jeg synes bedst om den første-:)
  Men det er jo et spørgsmål om temperament-:)

  SvarSlet
 4. Tror også det blivernr. 2 der er som du selv siger lidt mere liv i.

  SvarSlet
 5. Krokodullen du siger noget, det kunne da være en vildt fed ide, men også et stort arbejde. Men tak for tippet det må blive engang når jeg er færdig med bacheloropgaven.

  SvarSlet
 6. Jeg kan bedst lide den første, men det er nok smag og behag. Jeg kan godt lide, at det er "regelmæssigt" i udtrykket.

  Det er generelt nogle flotte ting, du har lavet!

  SvarSlet
 7. Hold op hvor er de flotte.... Jeg er mest til nr 2, hvis jeg skulle vælge... :-)

  SvarSlet
 8. Tak Heidi. Nr. To er nok også min favorit:-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.