søndag den 8. december 2013

Mit bud på et personligt julekort i grafisk stil

Som jeg viste og fortale om i dette indlæg, så havde jeg jo gået med et par tanker om, at lave disse tegninger til julekort. Og tanker førte til handling, for der gik ikke mange dage før jeg tog ned til det kopi- og printcenter, hvor jeg får kopieret mange af mine andre tegninger, netop for at få formindsket juletegningerne ned. Jeg kunne godt have gjort det via min printer, men kvaliteten bliver bare langt fra den samme, så det var helt sikkert turen og ikke mindst pengene værd at investere i en lidt bedre kvalitet.
Nu har jeg fået dem tilskåret og limet på forskellige stykker karton, så de nu er klar til at komme på alle mine julegaver, som jeg stille og roligt får færdiggjort. Allerede nu kan jeg godt afsløre, at der er blevet brugt lidt til de adventspakker, som jeg bytter med jer søde læsere, men det har I jo sikkert allerede fundet ud af.


 
 
Hvilket et kan du bedst lide?
 


4 kommentarer:

 1. Jeg kan ikke vælge, måske julekuglerne ?? de er flotte hver for sig.

  Mona

  SvarSlet
 2. De er rigtig fine allesammen. Tror måske bedst, at jeg kan lide de snoede juletræer, hvis jeg Skal vælge. Men som sagt, de er allesammen fine :-)

  SvarSlet
 3. Ih ja, og hvor er jeg glad for at du valgte at vedlægge et kort i min adventspakke. Det er så smuk og faktisk har jeg to favoritter: Det juletrænjeg fik og så juletræet der snoer sig som et sneglehus (tænker jeg lige"") det er så grafisk cool:-)
  Kh Jonna

  SvarSlet
 4. Er rigtig glad for, at du kan lide kortet Jonna, synes lige det passede til anledningen. Sneglehuset er jeg nu også blevet pænt tilfreds med.

  Krokodullen er det de snoede juletræer, som Jonna og jeg beskriver som sneglehuset., du tænker på:?

  Mona, ja julekuglen er også en af mine favoritter.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.