søndag den 24. november 2013

Ugen der gik i billeder

 

 


 
 


 


Først og fremmest vil jeg lige sige tusind tak for de søde kommentarer, jeg fik både herinde og på IG fra mit forrige indlæg om at skulle acceptere mig selv, for den jeg nu en gang er. Det har virkelig betydet meget med alle jeres hilsner.
 
Det er efterhånden ved at være nogle uger siden, at jeg har lavet et ugen-der-gik-i-billeder indlæg, så derfor tænkte jeg, at det skulle I da lige have på denne kolde men smukke solskinssøndag.
 
1: Jeg har fået syet videre på mit evigheds patchworkprojekt.
2: Fået foldet endnu en origamijulestjerne.
3: Færdiggjort endnu et par grafiske puder på bestilling.
4: Pakket de første julegaver ind og sendt adventspakker afsted til dem af jer, som jeg skal bytte med i adventspakkelegen.
5: Syet elghoved til min venindes datter.
6: Lavet endnu flere grafiske øreringe i krympeplast.
7, 8 og 9: Været til den hyggeligste fødselsdag hos min veninde, som havde lavet rigtig lækker mad og pyntet op til den helt store guldmedalje. Bl.a. havde hun lavet små fine bordkort, hvor hun havde skrevet en lille tekst udfra hver tallerken, som omhandlede lidt om den person, som skulle sidde på pladsen. Hvad tror I, at hun havde skrevet ved mig?
"Jeg er kreativ" så der var i hvertfald ingen tvivl om, hvor jeg skulle sidde. Derudover havde hun disket op med tre retter lækkert mad, så det var alt i alt en rigtig hyggelig aften.
 
Derudover har jeg også fået fundet lidt julepynt frem, bl.a. nogle fine små engle, som jeg lavede for et par år tilbage, skrevet på min bacheloropgave og sidst men ikke mindst erkendt at jeg skal til at tage mig gevaldig sammen, hvis jeg vil livet. Kan ikke rigtig uddybe dette, men nogle af jer ved måske godt, hvad jeg pt tænker på.
 
Rigtig god søndag aften.
 
2 kommentarer:

 1. Det lyder så let at skulle "tage sig sammen". Jeg håber ikke, du mener det i en selvbebrejdende tone - for det Er ikke så let "bare" at tage sig sammen. Men når det så er sagt, så er det sejt, at du tager kampen op, og det glæder mig, at du selv kan se, at der skal ske noget <3

  Hvad mon dit evigheds patchwork-projekt skal blive til? Det ser spændende ud i hvert fald :-) Og så er det et godt billede af dig, søde.

  Knus

  SvarSlet
 2. Mange tak søde, det betyder meget at du skriver. Og ja, jeg vil tage kampen op selvom det er hårdt, men det skal vendes.

  Patcworkprojektet skal jeg nok vise frem inden længe, er nemlig snart færdig med det. 😊

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.