mandag den 25. november 2013

Endnu en origami julestjerne

Det er vidst ikke nogen hemmelighed, at den helt store kreadille for tiden er at folde i papir. Som jeg viste jer i dette indlæg, gav jeg mig i kast med denne lidt avancerede origamistjerne foldet i ikke mindre end 30 stykker papir, så I kan nok godt regne ud, at man efterhånden lærer at folde de enkelte lapper med lukkede øjne. Jeg blev helt betaget af at folde den sidste, især efter alle de dejlige kommentarer jeg fik både herinde, på Facebook og IG. Derfor kunne jeg simpelthen ikke lade være med, at gøre kunsten efter, men nu bare i en lidt mindre udgave og selvfølgelig i noget andet papir med små  fine sølvblade og blomster på.
Og som I kan se på billederne, valgte jeg denne gang, at male træperlerne sølv, da jeg syntes, at det matchede så fint til papiret.
 
Den er allerede kommet op at hænge i min gang, men overvejer lidt om den skal doneres til en Give away her på bloggen. Vil der være stemning for det?
 


8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin :o)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 2. Bestemt. Den vil jeg gerne vinde, den er så smuk.

  SvarSlet
 3. Wow! Den er jo sindssyg flot! Og sikke dog et enormt stort stykke arbejde der ligger bag

  SvarSlet
 4. Igen et imponerende stykke arbejde :-)

  SvarSlet
 5. Det er super flot :-) Er den lavet helt på samme måde som den første? Synes det ser lidt anderledes ud med sammensætningen af papirerne. Som om det mønstrede sidder udenom det sorte :-)

  SvarSlet
 6. Hej Helle.
  Ja den er lavet efter samme fremgangsmåde, men jeg tror det er fordi, at papiret er helt sort på den ene side og kun har de her sølvblade på en af siderne.

  SvarSlet
 7. Ville elske at vinde den, den er bare SÅ smuk.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.