lørdag den 20. juli 2013

Ugen der gik med sol, strand, gensynshygge med veninde, syning og sidst men ikke mindst Grøn koncert

Først og fremmest vil jeg lige undskylde mit fravær på bloggen, men jeg har simpelthen haft gang i så mange skønne ting i den sidste uges tid, så der har simpelthen ikke været så meget tid til at lave indlæg.
Jeg arbejder jo stadigvæk på fuld drøn i SFOèn, men det er sørme et begrænset børneantal, vi har i disse uger. I denne uge har vi kun haft 4-5 børn pr. dag, så det kan i og for sig godt være nogle lidt lange dage, hvis ikke vi tager lidt ud af huset. I torsdags foreslog jeg derfor til en af mine kollegaer, om ikke jeg skulle tage på en lille tur ned på Tangkrogen og fange krabber sammen med nogle af børnene. Samtidig så vidste jeg, at cirkus Benneweis lige for øjeblikket opfører deres årlige shows dernede, så derfor ville det jo være oplagt at lave en lille udflugt derned med madpakker og fiskegrej. Min kollega syntes heldigvis, at det var en oplagt ide, så derfor tog jeg afsted med et par børn, som i den grad vr elle vilde for at komme med. På de par timer vi var aftsed, fik vi fanget krabber, set elefanter, dromedarer, heste, kæmpe cirkustelt, soppet i vandkanten og sidst men ikke mindst set på skibe nede ved lystbådehavnen. Så det var alt i alt en super hyggelig dag, hvilket jeg også tror, at børnene syntes. De lød i hvertfald til at have nyt det, da vi sad i bussen på vej hjem.

 I får lige lidt billedspam fra turen. 
Fredag efter arbejde havde jeg aftalt med min dejlige veninde, at jeg skulle komme og se hendes nye lejlighed. Hun er nemlig lige flyttet fra Mors til Skejby her i sidste uge, fordi hun regner med, at skulle starte på sygeplejerskeuddannelsen her til september. Hun er en veninde, som jeg har kendt igennem de sidste 13 år, og hun har ligesom jeg været igennem rigtig meget, hvilket bl.a. også er med til, at vi har et utrolig stærkt sammenhold den dag i dag.
Lejligheden og ikke mindst gensynsglæden ved, at hun nu er flyttet tilbage til Århus, skulle selvfølgelig fejres med en flaske verdi og ikke mindst en masse pigesladder.
Derudover inviterede hun mig også til Grøn koncert om lørdagen, fordi hun havde en ekstra billet, og det sagde jeg selvfølgelig ikke nej til. I og med at vejret selvfølgelig var pragtfuldt hele dagen, så var det igen i år også nogle vildt fede navne, som kom og spillede. Bl.a. kan nævnes Lukas Graham, Medina, Nik og Jay, Kato, Mads Langer, Magtens Korridor og Carpark North. Det var alt i alt en fantastisk dejlig og ikke mindst varm dag, hvilket godt nok også kan mærkes i ansigtet og på mine skuldre, de er røde som små guldfisk.
 
 Verdi er nu lækkert i denne sommervarme, ikke mindst når den nydes i godt selvskab.

Grøn koncert 2013


 Mads Langer gjorde det nu godt.

 Nik og Jay lukkede og slukkede hele koncerten med et brag af en koncert.
 
Til Jer der endnu ikke har været til Grøn koncert endnu, men ved at de skal i en anden by, så kan jeg godt love jer, at I har noget at glæde jer til.
 
Som afslutningvis på denne ugen-der-gik-opdatering, så har jeg selvfølgelig også været lidt kreativ. Denne gang med symaskinen, og jeg kan da godt afsløre, at det har noget at gøre med mine grafiske puder.
 
Husk I stadig kan nå at deltage i begge mine give aways lige her


5 kommentarer:

 1. Du sal da ikke undskylde med at du har nydt det og har haft travlt med gode sager.
  Fandt lige ud af hvordan verden kan være lille.
  Altid sjovt, og ja grøn koncert i århus var super!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hé hé ja verden er squ lille. Grøn koncert er jo altid et hit, når man så har vejret med sig og samtidig er sammen med dejlige mennesker. Rigtig god sommer til dig.

   Slet
 2. Det lyder som en dejlig uge - dét behøver du ikke undskylde :-))

  SvarSlet
 3. Det er dejligt at læse om dine gode oplevelser. Det er skønt at sommervejret gør at verden bare ligger for ens fødder. Og rigtig dejligt når man psykisk har det godt nok til at kunne nyde det :)

  SvarSlet
 4. Det er dejligt at læse om dine gode oplevelser. Det er skønt at sommervejret gør at verden bare ligger for ens fødder. Og rigtig dejligt når man psykisk har det godt nok til at kunne nyde det :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.