tirsdag den 16. juli 2013

8 nye kuvert/flettasker og lidt fornyelse på bloggen

Jeg er såmendt ikke holdt op med at flette, og lige for tiden har jeg haft stor glæde af, at eksperimentere med tebreve. Stort set alle taskerne er flettet af tebreve pånær enkelte, som har fået lidt gavepapir imellem. Under den enkelte taske har jeg lavet en lille faktaboks, så du kan læse yderlige infos, hvis du har lyst.

Så vil jeg da forresten lige pointere den lille forandring i min sidebar. Jeg har fået små runde ikoner til henholdsvis Bloglovin, Instagram, min Facebook side, Pinterest og mail. Da jeg ikke er så fern til at lave dette, har søde Anne-Sofie med bloggen Fingernem været så sød at tilbyde at lave dem. Og jeg må sige, at jeg er fuldt ud tilfreds, er virkelig blevet glad for resultatet. Hvad synes I? 


Fakta om Regnbuetasken: Denne taske er lavet udelukkende af tebreve, hvor jeg har valgt at kombinere farverene således, at det nogenlunde kom til at passe i regnbuens farver. Jeg må nok indrømme, at det tog sin tid at sammensætte og finde farverne, men det var helt sikkert arbejdet værd. Tasken har sort lynlås i toppen og måler ca. 20 x 13 cm.

 
Fakta om The Pink Lady: Denne taske er flette af lyserøde og røde tebreve samt lyserødt gavepapir. Desværre havde jeg ikke helt nok tebreve, derfor måtte jeg kombinere det med gavepapir, hvilket jeg faktisk slet ikke synes gør noget. Tasken har en lyserød lynlås og måler ca. 18 x 13 cm.

 
Fakta om The blue Elephant: Denne taske er flettet udelukkende af blå/lilla/sorte tebreve. Jeg har valgt at kalde den The blue Elephant fordi, som nogle måske allerede har opdaget, så har jeg fundet to lilla elefanter på to tebreve, som jeg synes passede så fint iblandt de andre tebreve. Desværre havde jeg kun to, så derfor blev det ikke til flere. Tasken har en mørkeblå lynlås og måler desuden ca. 18 x 13 cm.

Fakta om De Blå Kirker: Denne taske er også flettet af blå/sorte/grå tebreve. Som I måske også kan skimte, så har jeg fundet små kirker iblandt nogle af de tyrkis/blå tebreve, som jeg synes giver sådan et fint farvespil. Tasken har desuden en mørkeblå lynlås og måler 18 x 13 cm.

 Fakta om The English Flag: Denne taske er flettet af enkelte Earl grey tebreve og blåt gavepapir. Jeg fik ideen til denne taske, fordi jeg havde en del af de her fine Earl grey tebreve med det engelske flag. Derfor var det jo oplagt lige at lave en taske med mønster som et flag. Tasken har en mørkeblå lynlås og måler desuden 18 x 13 cm.

Fakta om The English Flag 2: Denne taske er lavet udelukkende af Earl grey tebreve med undtagelse af 4 mørkeblå led, som kan ses i toppen. Grunden til dette var, at jeg gerne ville lave den forrige taske med flaget, og hvis jeg ikke anvendte 4 blå led i toppen, så ville der ikke være nok til den anden taske. Derfor måtte jeg lave dette kompromi, hvilket jeg faktisk synes giver et fint lille touch til resten af tasken. Samtidig er der en matchende lynlås i toppen og taskens mål er ca. 18 x 13 cm.

Fakta om The Purpel bag: Denne taske er flette udelukkende af gavepapir. Synes de lilla farver går rigtig godt i spil med den sorte og derfor blev valget på disse tre farvesammensætninger. Tasken har fået syet en mørkelilla lynlås i toppen og måler ca. 22 x 14cm.

Fakta om The Red Strawberry: Denne taske er flettet udelukkende af strawberry tebreve og lidt julete. Jeg var lidt i tvivl om, hvorvidt jeg synes det var pænt med den hvide tekst på nogle af tebrevene, men efter en del overvejelser frem og tilbage, så synes jeg faktisk ikke at det gør spor. Tasken har fået syet en mørkerød lynlås i toppen og måler desuden 18 x 13 cm.

Ja det var så lige de sidste måneders fletteri. Har du allerede fundet dig en favorit, så læg endelig en kommentar. Det kunne være lidt sjovt at høre hvilken kombination, du bedst kan lide. Personligt er min favorit nok Regnbuetasken, men det var nok også den der tog flest timer at lave.

Rigtig god tirsdag til jer.

12 kommentarer:

 1. Det er imponerende så kreativ du er :) Er især vild med regnbuetasten :)

  SvarSlet
 2. Mange tak Helle, ja regnbuepungen er også min favorit.

  SvarSlet
 3. Jeg er som altid ret imponeret over dit fletteri! Er vild med regnbuen og den pink. Og husk at sige til hvis du mangler teposer, har stadig ENORMT mange :) knus Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Pia, jamen jeg kan altid bruge teposer, jo fler jo bedre ;-) håber du havde en dejlig ferie i Italien.

   Slet
 4. Sikke nogle fine tasker! Du har vundet min give away, så send mig din adresse på mailen, så skynder jeg mig at sende den afsted :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ditte. Har du en mail jeg kan sende min afresse til?

   Slet
 5. Ej hvor fedt Ditte, sender fluks min adresse.

  SvarSlet
 6. Jeg elsker, at du har navngivet taskerne - sådan noget kan jeg godt lide :-)
  Den pink taske er jeg især vild med :-))

  SvarSlet
 7. Hovsa... du har vundet en give-away hos mig, så sender du lige din adresse :-D

  SvarSlet
 8. Hvilke mål bruger du når du fletter med the poser? Klipper du dem til eller bruger du hele posen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette. Jeg klipper dem til, nogle har målene 6 x 12 og nogle lige en 1/2 cm mindre i hver ende.

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.