søndag den 21. juli 2013

Grafisk robottegning allà Ferm Living

For et par måneder siden blev jeg kontaktet af en kvinde som spurgte, om jeg ikke ville tegne en grafisk robottegning til hendes søns værelse. Jeg svarede hurtigt tilbage, at denne udfordring ville jeg da godt kaste mig ud i. Jeg har desværre ikke hørt fra hende siden, men tegningen har faktisk været færdig i et stykke tid. Jeg tog udgangspunkt i den bamse/pude Ferm Living har lavet, men jeg har selvfølgelig lavet mine grafiske mønstre og sat mit personlige præg på robotten, så jeg nu stolt kan kalde den Grafisk Robottegning allà Helena :-)
 
Hvad synes I, er den ikke lidt sej at have hængende på et drengeværelse?
 
 
Jeg er selvfølgelig lidt træt af, at kvinden ikke har svaret tilbage, nu når jeg har brugt tid på at tegne den, men til gengæld så hyggede jeg mig, da jeg tegnede den. Samtidig så er det også så befriende at tegne. Det at jeg kan koble hovedet fra og kun fokosere på stregernes fine kombinationer, det er en fryd for øjet, især på trælse dage. Derudover er det en rigtig nem kreaaktivitet at have med på farten  eks. når jeg er ved stranden, hvor jeg ikke bare kan finde ro til at ligge i flere timer uden at lave noget. Så er det altid rart lige at have sit tegnegrej med.
 
Har du det lidt ligesom mig, at du også skal have et eller andet med på stranden, i bussen eller toget, så tiden føles kortere?
 

7 kommentarer:

 1. Super flot og sej robot! Jeg tager næsten aldrig på stranden, man kan jo ikke få strøm til symaskinen sådan et sted ;-)

  SvarSlet
 2. Mange tak Eva. Ja hvis der kunne komme strøm til symaskinen på stranden, så havde jeg nok også taget den med. ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg har det på samme måde - jeg skal også helst have noget med. Jeg plejer at have hækletøj med mig overalt, fordi det er det letteste - men ellers er mit tegnegrej også blevet slæbt flittigt frem og tilbage. Og en bog, selvfølgelig :-)

  Rigtig fin tegning - måske du hører fra kvinden, efter billedet er postet her :-)

  SvarSlet
 4. Åhhhhh hækling er også en god ide at have med, ville ønske jeg var bedre til at hækle, men indtil videre bliver det kun ved de små projekter. Har på sigt planer om at lave et stort tæppe lidt alla det du har lavet. Det er nemlig så flot.

  SvarSlet
 5. Altså hvor der den fin... Du har ret, en rigtig drengetegning... :0) Måske du er heldig du hører fra hende nu, for det andet er da lidt noget skod... Jeg er i hvert fald stadig superglad for ham hafferlaffen, og nyder ham hver dag.. :0)

  SvarSlet
 6. Super sej robot, Helena. Jeg har altid en bog med mig, for kan heller ikke finde ro til bare at sidde i længere tid. Knus

  SvarSlet
 7. Mange tak Pia. Ja en god bog er nu også en god ting at have med.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.