onsdag den 3. juli 2013

Retrobyttehandel og vundet give away fra dejlige Anna

 
Dejlige Marthe med bloggen Arvingen er en af de blogs, som jeg virkelig elsker at følge, især fordi hun syr de lækreste ting i retrostoffer, og derfor også har en masse stof, som hun sælger ud af.
For et par uger siden skrev jeg derfor til hende og spurgte om, hun havde lyst til at lave en byttehandel med mig evt. i bytte for en af mine grafiske tegninger. Dette ville hun heldigvis rigtig gerne og ønskede sig derfor denne søhesttegning, se billedet længere nede i A3 størrelse. Jeg har faktisk ikke prøvet at få trygt mine tegninger i så stor format, men tænkte, at det da måtte afprøves. Jeg tog derfor ned til et trygcenter her i Aarhus for at se, om det kunne lade sig gøre og om resultatet ville være pænt. Og jeg blev heldigvis glædeligt overrasket over, hvor pænt det blev. Nu håber jeg så bare, at det også falder i god jord hos Marthe, for det jo er hende, som skal have det op at hænge.
 
Det var svært at skulle udvælge nogle af Mathes retrostoffer, da hun har et hav af forskellige prints. Heldigvis har jeg fået lavet en aftale med hende om, at når jeg får lidt mere tid, så skal vi lave endnu en byttehandel Og heldigvis har Marthe også forelsket sig i mine grafiske puder og nogle af mine læderarmbånd med josefineknuder, så der er allerede noget at bytte med.
Nu er det store spørgsmål så bare, hvad skal jeg sy af disse herligheder, måske et par iphonesleeves, nøglesnorer eller penalhuse:-)
 
Generelt synes jeg bare, det er så fedt med de her byttehandler rundt omkring i blogland. Hvad med Jer bytter i også?
 


 
Min grafiske søhest som Marthe fik i bytte.
 
I går var jeg så heldig, at vinde en give away over hos Anna. Et gavekort på 250,- til Pixum.com, som er en online-butik, hvor man bl.a. kan få printet en af sine billeder over på  lærreder, akrylglas, iphonecover, påtrykt på et ur, t-shirt, taske, krus, få lavet et fotoalbum, ja der var et hav af muligheder.
Det var lige den rette gave for mig, og jeg blev bare så glad, da jeg så, at jeg havde vundet. Har allerede påtænkt mig, at jeg vil have lavet en skuldertaske, et krus og evt. en pude, og selvfølgelig skal motivet være en af mine grafiske tegninger.
Jeg har før fået lavet iphonecovers med mine tegninger, og det blev jeg super tilfreds med, det sværere valg bliver bare, hvilken nogle af mine tegninger, som jeg vil anvende. Jeg har jo efterhånden lavet en del :-)

På arbejdet i dag har vejret ikke været til andet end hygge med børnene og kreaaktiviteter. Jeg fandt derfor krympeplasten frem, som plejer at være det helt store hit hos dem. En lille sommerfugl fik jeg også selv lige lavet midt i børnenes koncentration af deres egen fremstilling.
Tror jeg vil påsætte sommerfuglen på et hårspænde, men andre ideer modtages meget gerne.
I morgen skulle vejret vidst blive bedre, så der har vi planlagt at lave madbrød over bål. Jeg krydser i hvertfald fingrer for, at vejret bliver godt.


Imens jeg sidder og skriver dette indlæg bliver der lige spist lidt danske jordbær, mums der er altså ikke noget bedre i denne tid.

Forsat rigtig god sommer :-)

4 kommentarer:

 1. Jeg bliver simpelthen nød til at følge din blog, der er SÅ mange fine ting :)
  Det er lidt sjovt at jeg lige har opdaget at du er pædagog, jeg skal selv til at starte på 6 semester på pædagog udd.

  Mvh. Mette

  SvarSlet
 2. Mange tusind tak Mette.
  Ej hvor skægt, at du også er igang med pædagoguddannelsen. Jeg har lige afsluttet mit 6. Semester, så der er jo kun eksamnerne tilbage for mit vedkommende. Dejligt efterhånden at kunne se en ende på det.
  Hvor læser du henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad maler du med på det krympeplast? For det var da en genial ide at lave i en institution :) Jeg læser i Hjørring i Nordjylland :)

   Slet
 3. Hej igen Mette.
  Jeg bruger primært farveblyanter til krympeplasten, og hvis du anvender tuscher, så skal de være vandfaste.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.