mandag den 1. juli 2013

Ny sommertunika og lidt om bloggens udseende

Det er desværre ikke meget tøj jeg har fået syet her på det sidste. Grunden til dette er, at jeg desværre ikke er så privilligeret at have mit eget krea-hobbyrum - højeste ønske i næste lejlighed :-)
Jeg har derfor alle mine symaskiner placeret inde i mit skab, så de ikke fylder så meget i dagligdagen. Det indebærer jo så bare, at hver eneste gang jeg skal sy, så skal den hives frem, hvilket jeg ikke altid lige orker, når jeg kommer hjem fra arbejde kl. 17.00. Det har derfor de sidste par måneder, imens at jeg har været i praktik, været lettere lige at hive tegneblokken eller fletteriet frem, som der for tiden er blevet lavet masser af både tasker og nye grafiske tegninger, som kommer på bloggen indenfor den kommende fremtid.
 
Men, men, men jeg kan jo ikke undværre at sy, både når jeg syr grafiske puderiphonesleeves og tøj, nyder jeg at se hver lille sting blive til et stykke unikt håndarbejde.
Her på det seneste har jeg simpelthen ladt stue blive til syrum så jeg kunne blive færdig med denne sommertunika i de friskeste farver.
Tunikaen er syet efter dette onionmønster, som jeg efterhånden har fået syet en del af. bl.a. til min venindes bryllup sidste sommer, se billedet nederst. Jeg har altid været super glad for at sy efter onions mønstre, da det er en super god og detaljeret beskrivelse på fremgangsmåden, så selv nybegyndere kan være med. Når man køber de enkelte mønstre er der desuden altid alle strørrelser med, så du har mulighed for at lave modellen i forskellige snitmønstre.
 
Selve anledningen til at sy denne sommertunika kommer nok mest af, at jeg på lørdag skal til en af mine gode veninders studentergilde, så derfor tænkte jeg at noget nyt skulle der til. Jeg havde faktisk også haft dette stykke stof liggende længe, men kender I ikke godt det med, at man simpelthen ikke tør nænne at klippe i det, fordi man måske er lidt usikker på, hvad man vil sy af det?
Jeg priser mig nu lykkelig for, at jeg er indehaver af en overlocker, det er virkelig guld værd når man skal sy tøj. Smukkere kanter kan man altså ikke lave på en almindelig symaskine.
 
Men jeg er som sagt super tilfreds med resultatet og kan så også lige tilføje, at farverne passer rigtig godt til mit røde hår.
Hvad synes I? 
Her samme model syet sidste år i anledning af min venindes bryllup.
 
 
Ideer modtages med kyshånd
Jeg har længe gået og overvejet bloggens udseende, ved ikke helt om jeg skal rydde lidt ud i sidemarven, så der ikke er så mange billeder. Samtidig så kan jeg nu godt lide, at I som læser hurtigt får et overblik over hvem jeg er som person, og hvad jeg laver af kreative sysler. Dette synes jeg nemlig i hurtigt kan få et overblik over, blot ved at rulle ned på bloggen og klikke i de enkelte sideikoner, hvor jeg har sat lidt billeder ind af mine kreationer.
Men det store spørgsmål stiller jeg nu til Jer læsere, hvad synes I om udseendet, er det okay eller skal der nye forandringer til, forslag modtages med kyshånd.
 
 
Husk forresten at deltage i mine lækre sommer give aways lige her

7 kommentarer:

 1. Ja et krearum er et must :o) flot tunika.

  SvarSlet
 2. Jeg synes virkelig at den er flot, den tunika. Skønne farver og lækkert snit. Og hvor er det sejt at du 'bare' lige selv smækker et outfit sammen, når du skal til et arrangement. Det er så dejligt og inspirerende at støde på så kreative mennesker :)

  Mht. bloggens layout, synes jeg personligt at det fungerer godt med billederne. At der er noget visuelt, som afspejler din kreativitet og bloggens indhold. Så kan man se et udsnit af de fine ting du laver :)

  Kram

  SvarSlet
 3. Den er flot - og farven passer rigtig godt til rødt hår. Jeg elsker også mønsteret på stoffet, du har brugt.

  Kender godt det med, at man ikke nænner at klipper i nogle ting, fordi man endnu ikke helt ved, hvad det skal blive til. Så man gemmer det til noget, man egentlig ikke ved, hvad er. Nu er det så ikke så meget stof, jeg gør i, men kender det med forskelligt papir osv. :-)

  SvarSlet
 4. Hej Helena

  Super fin tunika.
  Du har vundet en giveaway hos mig. Skriver du lige en mail? :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 5. Mange tak allesammen for jeres søde kommentarer.

  Tror pt at jeg lader bloggens udseende stå som den er, og måske engang til efteråret laver nyt design.

  Rigtig dejligt at jeg har vundet din give away Anna, har allerede sendt dig en mail.

  SvarSlet
 6. Hvad er en overlocker? Super flot tunika :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette. Det er en symaskine som syr med dobbelte sting, ligesom det du ser i tøj. Det giver som du også kan se, et rigtig fint resultat.

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.