fredag den 26. juli 2013

Jeg har ikke fået pip endnu

For et par uger siden viste jeg på Instagram, hvor jeg forøvrigt går under navnet helenasolskin, et billede af et krympeplastprojekt, hvor jeg lovede, at jeg ville vise reusltatet frem herinde på bloggen, og som lovet kommer her det eller man skulle nærmere sige de færdige reultater, for der er nemlig blevet produceret hele  9 par nye øreringe/ørestikkers med fine fugle og uglemotiver. Jeg har før vist jer kreaprojekter med krympeplast, men jeg er altså helt vild med at arbejde med dette materialer, især fordi det kan laves af alle både store som små, men også fordi der er utallige anvendelses muligheder af materialet. Bl.a. kan nævnes øreringe, vedhæng til halskæder, nøgleringe, magneter, pynt til hårspænder mm. Det jeg også synes er fedt ved netop krympeplast er, at man kan få farverne mixet ind i hinanden, så man på den måde kan fremhæve lys og skygge på motivet. Det skal selvfølgelig lige nævnes, at jeg til disse fugle og ugleøreringe bruger farveblyanter samt sort tusch til opstregning. Du kan nemlig ikke anvende almindelige tuscher, da farven efter hærdning i ovnen vil smitte af, og det vil jo være rigtig ærgerlig, når nu du har siddet og brugt lang tid på at farvelægge dit produkt.
Jeg har som det også fremgår af billederne fået lavet i lidt forskellige farver. Personligt kan jeg bedst lide de fugle i de tyrkis og lilla farver, men hvis det skal være lidt mere stilrent, så kan jeg nu også godt lide de to nederste par, som bare er i sort og hvid. Hvilke farve og motiv hælder du mest til? 











Ellers vil jeg blot ønske jer alle en dejlig og ikke mindst varm weekend. Jeg har nemlig lige hørt, at  temperaturen skulle komme op på de 30 grader, så mon ik vi vidst godt kan sige, at sommeren er kommet til Danmark.

5 kommentarer:

  1. Jeg tror vi får fuld valuta for pengene ... altså hvad varmen angår ;O)

    God weekend tip dig.

    Mona

    SvarSlet
  2. Ja Mona, det tror jeg helt bestemt også.

    SvarSlet
  3. De sort/hvide er mine favoriter - mest på grund af motivet :-) Og så kommer de andre ugler. De er så søde!

    Det er vist lidt sent at sige god weekend nu..Eller hvad? God lørdag aften i hvert fald. Og søndag :-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.