søndag den 28. juli 2013

Tasker til salg

Som mange af jer efterhånden har set, så fletter jeg en del tasker, og jeg har derfor besluttet at sælge en del af dem. Er du interesseret, så mail eller kommenter gerne under indlægget, og har du yderligere spørgsmål til den enkelte taske, så skriv endelig. Prisen på de enkelte tasker kan vi forhandle om, men jeg er også villig til at bytte med noget, hvis dette evt. kunne have interesse. Jeg vil dog lige oplyse, at det tager mange timer at flette disse punge og tasker, hvilket i selvfølgelig gerne må tage i forbehold.

 Fakta om denTyrkise skuldertaske: Denne taske er flettet af papir fra forskellige avisudklip og blade. Den måler ca. 15 x 19 cm. Hanken er påsyet med sort og tyrkis bånd, som er sat fast i siderne med nitter. I toppen er der en matchende tyrkis lynlås.


 Fakta om Pungen med ord: Denne pung er flettet af sort papir samt forskellige teksttyper fundet i diverse blade og reklamer. Jeg har flettet denne pung lidt anderledes end mange af mine andre for, at den skulle få en lidt sjov facon. Den er nemlig flettet af 3 forskellige slags mål, så den øverste kant måler 20 cm og bunden måler 23 cm, længden er desuden 13 cm. På den måde får den en lidt buet facon, hvilket jeg synes er ganske pænt. Jeg har yderemere syet en sort lynlås i toppen.

 Fakta om Farmors pung: Dene pung er flettet til minde om min afdøde farmor, som nemlig elskede lilla. Den er flettet udelukkende af lilla gavepapir, som i toppen har fået en lyselilla lynlås. Den måler ca 20 x 14 cm.

 Fakta om Yogitepungen: Denne pung er flettet udelukkende af mit yndlingste, nemlig yogite. Det tog mig en del tid at få samlet ind til denne pung, da selve teen er ret dyr, men med lidt hjælp fra min søde veninde, som også elsker denne te, så fik jeg til sidst samlet ind til at færdiggøre pungen. Den måler ca 20 x 14 cm og har en orange lynlås i toppen.

 Fakta om Den kongelige taske: Denne taske måler 24 x 25 cm og har en bred bund på 24 x 10 cm. Derudover har jeg syet en hank i sort stof, som yderligere er blevet dekoreret med guld og satinbånd.
Tasken er flettet af sort- og guldpapir samt noget mørkeblåt gavepapir med små guldkroner på.
Fakta om Julepugen. Denne pung består udelukkende af papir fundet i diverse jule og tilbudsaviser, som jeg har fået samlet ind i december og januar måned. Ja det er bl.a. en af grundende til, at jeg ikke siger nej tak til reklamer endnu. Jeg smidder nemlig ikke papiret ud, men fletter deimod tasker af dem, og som du jo nok ved, så har jeg efterhånden flettet en del. Den måler desuden ca. 19 x 14 cm. og har en rød lynlås i toppen.

Fakta om Den store musiktaske: Denne taske er flettet af nodepapir samt bagsiden af kaffeposer. Den  måler ca. 25 x 28 cm og har en bred bund på ca. 25 x 10 cm. Jeg har igen valgt, ligesom mange af mine andre større tasker, at sy en hank i sort bomuldsstof med matchende bånd. Dertil er hanken blevet påsat med en kraftig sort-mønstret knap i siderne. Sidst men ikke mindst er der syet en sort lynlås i toppen, så man har mulighed for at lukke tasken. Selve nodepapiret har jeg kopieret fra nogle af mine gamle noder fra dengang jeg gik til undervisning i klaver og fløjte.
 
Fakta om Det røde lyn: Denne taske er flettet ud af tebreve i de røde, gule og oranger farver. Tasken måler ca. 35 x 25 cm og har en bred bund på ca. 25 x 10 cm. Derudover har jeg lavet en hank af sort kraftigt stof, hvorefter jeg har monteret et matchende bånd i samme farvenuanche som resten tasken. Hanken er monteret i siderne med en brun-rødlig knap. I toppen har jeg desuden syet en mørkeråd lynlås fast, som passer så fint til resten af tasken.

Fakta om Hjertetasken: Denne hjertetaske er flettet af bagsiden af kaffeposer samt sort gavepapir til hjertet. Den måler ca. 36 x 31 cm og har en bred bund på ca. 12 x 36 cm. I toppen er der syet en sort lynlås fast og ligesom de andre tasker, har jeg syet hanke af sort kraftigt stof påsat pyntebånd, som afslutningsvis er blevet sat fast med 4 plexiglasknapper, som giver et fedt look til resten af tasken.
 Fakta om The English Flag 2: Denne taske er lavet udelukkende af Earl grey tebreve med undtagelse af 4 mørkeblå led, som kan ses i toppen. Grunden til dette var, at jeg gerne ville lave den forrige taske med flaget, og hvis jeg ikke anvendte 4 blå led i toppen, så ville der ikke være nok til den anden taske. Derfor måtte jeg lave dette kompromi, hvilket jeg faktisk synes giver et fint lille touch til resten af tasken. Samtidig er der en matchende lynlås i toppen og taskens mål er ca. 18 x 13 cm

 Fakta om Forårspungen: Denne pung er flettet af grønligt gavepapir i forskellige nuancher. Den måler ca. 21 x 14 cm og har en lysegrøn lynlås i toppen.

 Fatak om De blå have: Begge disse punge er flettet af forskellige udklip fra blade og magasiner. De måler ca. 19 x 13 cm og har ligeledes en mørkeblå og tyrkis lynlås i toppen.

Fakta om Las Palmas-pungen: Denne pung er flettet på min ferie på Las Palmas, defor navnet. Den er flettet af udklip fra blade og magasiner og måler ca. 19 x 14 cm. I toppen er der en lysegrøn lynlås.

 Fakta om Det grønne græs: Denne pung er flettet af gavepapir med græs samt forskellige udklip fra blade og magasiner. Den måler ca. 19 x 12 cm og har en mørkegrøn lynlås i toppen.

 Fakta om The black: Denne pung er flettet af forskellige sort, grå og hvide farvenuancer som er fundet både i blade samt dekorationspapir. Den måler ca 23 x 13 cm og har ligeledes en hvid lynlås i toppen.

Fakta om Postmandens pung: Denne pung er også flettet af forskellige udklip fra blade og magasiner. Den måler ca. 19 x 14 cm og har ligelees en rød lynlås i toppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.