søndag den 21. juli 2013

Knyttede neonarmbånd

I disse uger på grund af sommerferien, er vi i SFOèn slået sammen med den anden SFO Skrænten, som også hører til Læssøesgade skole. Jeg har derfor haft fornøjelsen af, at være sammen med lidt større børn 2.-4. klasse, da det er denne aldersgruppe der går her. Her den anden dag var der en af pigerne, som gerne ville lære at knytte armbånd, og da jeg jo har lavet utallige af disse armbånd, se blot her, så var det jo intet problem for mig, at lære hende det. Hun var også super hurtig til at gennemskue teknikken, så det krævede ikke mange forklaringer, før hun var selvkørende. Jeg fik derfor også selv lavet et par stykker med et par fede neonperler.

Forsat rigtig god aften allesammen.

6 kommentarer:

 1. Hvor er de fede! Kan godt lide det øverste, men er helt vild med det nederste :) har lige pakket en stor pose med teposer, som jeg snart sender til dig. Knus

  SvarSlet
 2. Åhhhh Pia du er simpelthen så sød. Tænkte på om der var en af mine tegninger, som du havde lyst til at få i print som tak ?

  SvarSlet
 3. Åhhh, tusind tak, det vil jeg helt vildt gerne :) Er helt vild med Haffalaffen og dragen.. Eller den lille bjørn (den du har ud i venstre side).. Dine tegninger er bare SÅ flotte.. Taaaaaak :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super duper du vil modtage en lille pakke her en af de nærmeste dage ;-)

   Slet
 4. Hvor er det fedt at du lærer ungerne noget håndværk. Det tror jeg de vil tage med sig videre i livet :)
  Og hvor er det nogle fine armbånd. Jeg elsker selv at knytte armbånd, det giver sådan en dejlig indre ro.

  God weekend til dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen mange tak. Det gælder jo om at kunne dele ud af sin kunnen og lære fra sig hvor man kan. Rigtig god weekend.

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.