onsdag den 10. juli 2013

Der var 1, der var 2, der var 3 nye grafiske fugletegninger som så dagens lys.

Ja som overskriften indikerer, så har jeg endnu engang færdiggjort et par grafiske tegninger. Denne gang er jeg gået i fugletema. Jeg ved ikke lige, hvad der sker for mig for tiden, for jeg er blevet helt huk på at tegne anderledes fugle. Måske har det noget at gøre med, at jeg i fuglenes fjerdragt kan lave de fedeste mønstre, men hvor man samtidig stadig kan se fuglens korrektur.
Jeg er i hvertfald blevet vildt tilfreds, og jeg har allerede besluttet mig for, at en af tegningerne skal bruges i det gavekort fra Pixum, som jeg vandt hos Anna.
 
Fremover har jeg valgt, at der på alle mine tegninger bliver påsat teksten Made by Helena henover billedet, så der på den måde ikke kan laves kopi, det ville jeg nemlig blive rigtig ked af. Håber det er forståeligt.


 
Ellers nyder jeg det dejlige sommervejr med de dejlige børn i SFOen. I går var vi bl.a. nede at soppe og fange krapper nede ved Tangkrogen, hvilket var en ren succes for alle børnene. Vi var dog desværre lidt uheldige, at alle vores tæpper og mange af børnenes sko blev våde. Der skete nemlig det, at der pludselig sejlede en stor færge forbi, og med dette medfører jo altid store bølger. Da der var gået et stykke tid, og de store bølger stadig ikke var kommet, tænkte vi, at færgen nok var for langt ude til, at det ville give store bølger ind til os, så vi lod såmendt bare børnene lege videre. Men, men, men det skulle vi ikke have gjort for tidligt, for pludselig uden vi havde set os om, så stod det ind med store bølger, så mange af børnenes sko og tæpper, som lå ved vandkanten blev drivvåde. Heldigvis tog de fleste børn det i stiv arm, og vi kunne jo efterfølgende kun grine lidt af det.
Så en lille reminder til jer, store bølger fra skibe kommer altså før eller siden, også selvom der går længere tid end lige 5 min.
 
I morgen har vi planlagt en lille tur med børnene ned til Brabrandsøen, vejret skulle jo heldigvis igen blive godt, så jeg regner da også med, at vi skal spise madpakker dernede. Det er nu hyggeligt med disse små ture ud af huset, især fordi man kommer helt tæt på nogle af de børn, som jeg måske ikke har snakket så meget med i det daglige. Samtidig så tror jeg også det skyldes, at vi jo slet ikke har så mange børn i ferien, så jeg får virkelig nået at komme tæt ind på dem i løbet af sådan en dag.
Nu er der jo efterhånden også kun 2½ uge til, før jeg skal sige endeligt farvel til børnene og personalet i SFOen. Det bliver helt mærkeligt efter ½ år, men samtidig så glæder jeg mig nu også til at komme tilbage på skolen og færdiggøre de sidste eksamner, inden jeg for alvor kan kalde mig for pædagog. 
 
Forsat god sommer.

7 kommentarer:

 1. er de tegnet i hånden eller på pc (hvis pc hva program)

  utrolig mange detalier du har med i dine bilder og nået af et arbejde om det er pc eller i hånden

  SvarSlet
 2. Mange tak. Nej det er skam tegnet det hele fra bunden, så ingen pc program.

  SvarSlet
 3. Du er bare sindsyg dygtig, det er virkeligt flot det du laver :)

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt forstå, at du er blevet vild med at tegne fugle - du er også vildt god til det! Og som du selv siger, så er der en hel masse mønstre og variationer, du kan lave dem i. De er virkelig, virkelig fede :-)

  Det lyder hyggeligt med en tur til vandet - det har jeg også selv været i dag.

  Rigtig god weekend til dig, søde <3

  SvarSlet
 5. Wauw hvor er du DYGTIG!!! Det er da nogle helt vilde tegninger du laver Helena :-)

  SvarSlet
 6. Mange tusind tak, det var også arbejdet og timerne værd.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.