onsdag den 29. maj 2013

Nye øreringe i krympeplast

Så har jeg endnu engang haft gang i at tegne lidt på krympeplast, og jeg kunne selvfølgelig ikke begrænse mine ideer, så det blev til ikke mindre end 6 par øreringe. Jeg er blevet helt vild med at tegne de her grafiske streger, som jeg også tager udgangspunkt i i mine grafiske tegninger
Jeg starter altid med at tegne mønstrene op på papir, og derefter tegner jeg det op på krympeplasten med blyant i tilfælde af fejl, så kan det jo nå at rettes op. Derefter tegner jeg det op med vandfaste tuscher. Jeg bruger en tyk tusch på 1 mm. til omridset af selve figuren og en lille tynd tusch på 0,3 mm. til selve stregerne. Jeg har denne gang tegnet på hvidt krympeplast, men jeg har tidligere tegnet på gennemsigtig og sort se blot her. Man skal dog være opmærksom på, at det hvide og sorte krympeplast ikke krymper så meget som det gennemsigtige, så derfor er det vigtigt, at man husker ikke at lave selve figurerne for store.
Har du allerede spottet et par som favorit? Personligt er jeg nu vilde med dem alle, dog kan jeg især godt lide dem til højre i øverste række på billede 1 og 4.

 
Forsat god dag til jer alle.

14 kommentarer:

 1. Jeg kan også lide dem allesammen - dog er jeg ekstra vild med de stjerner, som er på det allerførste billede :-)

  SvarSlet
 2. Super flotte alle sammen :o)

  SvarSlet
 3. Nøj hvor er de fine Helena, især de runde på creoler, det er lige mig. Sikke produktiv du er :)

  SvarSlet
 4. Mange tak Binemor. Ja lidt produktiv har jeg da været, men så snart man er igang, så kan jeg ikke stoppe. Det kender du vidst godt til. Godt dag til dig.

  SvarSlet
 5. Jeg er så vild med dine øreringe. Denne gang har jeg forelsket mig i stjernerne hvor stregerne går ud fra midten.
  Vil du sælge dem?

  Din dåbsgave i det andet indlæg er bare så sød :)

  SvarSlet
 6. Hej Tanja. Mange tak for din sødekommentar. Ja jeg sælger stjerneøreringene, vil du ikke sende mig en mail, så finder vi ud af det.

  SvarSlet
 7. Hvor store er stjerne ørenringene?de der hænger (og har streger udgået fra midten) de er rigtigt flotte alle sammen, men kunne godt tænke mig et par af hænge ørenringene med stjernen. Var det muligt? ;-) (har du en hjemmeside?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne. Stjerneøreringene måler ca. 2-2,5 cm i diameter. Jeg har desværre ikke en hjemmeside, men blot min blog og facebookside som hedder helenas kreative verden, hvor du også kan se lidt af alt det jeg laver.

   Slet
  2. Og ja det er muligt, kan du evt. Sende mig en mail?

   Slet
 8. Min mail er Susannem@thiassen.dk ;-)

  SvarSlet
 9. Hej igen Susanne. Har sendt dig en mail ;-)

  SvarSlet
 10. Dine øreringe er bare fantastiske! Du er meget dygtig og super kreativ - det er en fornøjelse at se på! :-D

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.